Δημιουργώντας τον κακό Μουσουλμάνο

Στις παρακάτω γραμμές σχολιάζουμε την πιο γνωστή μέθοδο συκοφάντησης και λασπολογίας που στόχο έχει να δημιουργήσει εντυπώσεις και εχθρικές τάσεις προς τους Μουσουλμάνους και το Ισλάμ

Διαβάσαμε:

Σοκ: 1 στις 4 Ελληνίδες θύμα βιασμού από τον ίδιο τον σύντροφό τους

Θλιβερά είναι τα στοιχεία για την κακοποίηση των γυναικών, που πέφτουν θύματα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Ισότητας, που δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος, 1 στις 4 γυναίκες έχει πέσει θύμα βίας από τον σύντροφό της. Η κακοποίηση δεν είναι πάντα σωματική από την άποψη του ξύλου, αλλά πολλές φορές είναι ψυχολογική ή σεξουαλική, ενώ μπορεί να λάβει και την μορφή εκφοβισμού, που οδηγεί στον κοινωνικό αποκλεισμό των γυναικών – θυμάτων.

Όπως εκτιμούν κοινωνικοί επιστήμονες, παίζει και η κρίση τον ρόλο της στην αύξηση της ενδοοικογενειακής βίας, αφού αρκετοί σύντροφοι ξεσπούν τα πιεστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως η ανεργία ή η οικονομική δυσπραγία με αυτόν τον τρόπο.

Παρόλα αυτά, για τέτοιου είδους ενέργειες δεν υπάρχει δικαιολογία και τα θύματα πρέπει να απευθύνονται στους ειδικούς.

Διαβάσαμε επίσης:

Ρεκόρ βιασμών στην Σουηδία από μουσουλμάνους

Η Σουηδία έχει το αρνητικό ρεκόρ να είναι η δεύτερη χώρα στον κόσμο στους βιασμούς γυναικών μετά τη Νότια Αφρική και έξι φορές πιο πάνω –αναλογικά με τον πληθυσμό της- από τις ΗΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα ο δείκτης βιασμών γυναικών ανά 100.000 κατοίκους ήταν για το 2003 στο 9,24, το 2005 ο δείκτης αυτός εκτοξεύτηκε στο 36,8 και το 2008 ανέβηκε στο 53,2.  

Σύμφωνα με τις στατιστικές 1 στις 4 γυναίκες στη Σουηδία πέφτουν ή πρόκειται να πέσουν θύματα βιασμού. Η αιτία για αυτή την ξαφνική άνοδο των βιασμών η σημαντική εισροή στη χώρα μεταναστών  καθώς στο 77% των εξιχνιάσεων βιασμών ευθύνονται μουσουλμάνοι μετανάστες, τη στιγμή που οι μουσουλμάνοι δεν ξεπερνούν το 5% του γενικού πληθυσμού της χώρας.

Κυριότερο πεδίο δράσης των βιασμών τα αστικά κέντρα. Το περασμένο καλοκαίρι στη Στοκχόλμη ο ρυθμός των βιασμών κυμαινόταν σε 5 την ημέρα!

Ο πληθυσμός της Σουηδίας αυξήθηκε από 9 σε 9,5 εκατ, μεταξύ των ετών 2004 και 2012 κυρίως με μετανάστες από το Αφγανιστάν, το Ιράκ και τη Σομαλία.

Η τέχνη της εξαπάτησης

Στην πρώτη είδηση οπου οι Ελληνίδες παρουσιάζονται ως θύματα βιασμών από τους συντρόφους τους ο αρθρογράφος δεν τολμά να αναφέρει την θρησκευτική η ιδεολογική πεποίθηση των βιαστών (Χριστιανός Ορθόδοξος λογικά η Άθεος). Στην δεύτερη είδηση όμως ο αρθρογράφος (από την ίδια ηλεκτρονική εφημερίδα) επιλέγει να συνδέσει την θρησκεία με τον ίδιο τον εγκληματία (βιασμοί «από Μουσουλμάνους»).

Πρόκειται για μια συνηθισμένη μέθοδος συκοφάντησης που στόχο έχει να δημιουργήσει εχθρικές τάσεις προς τους Μουσουλμάνους και το Ισλάμ. Εκατομμύρια παρόμοια παραδείγματα μπορούμε να βρούμε. Ο Χριστιανός η Άθεος όταν διαπράττει αδίκημα, παρανομία, η έγκλημα, τότε στο «ειδώλιο» θα κάτσει αυτός σαν προσωπικότητα και όχι οι Χριστιανοί σαν κοινότητα πιστών η ο Χριστιανισμός. Στην περίπτωση του Μουσουλμάνου αναγκαστικά στο εδώλιο πρέπει να κάτσει όχι μόνο αυτός αλλά και η θρησκεία του (ο Μουσουλμάνος βιαστής, ο Μουσουλμάνος κλέφτης, ο Μουσουλμάνος δολοφόνος). Το ειρωνικό είναι ότι στις αμέτρητες περιπτώσεις που Χριστιανοί ιερείς παρανομούν δεν γίνεται κανένας λόγος περί θρησκείας (Χριστιανισμού) οπου σε αυτήν την περίπτωση συνδέονται άμεσα η προσωπικότητα με την πίστη.

Αντιφατικοί σχολιασμοί

Ας δούμε όμως πως ορισμένοι αναγνώστες σχολιάζουν αυτού του είδους τις «ειδήσεις». Στη πρώτη είδηση οπου οι Ελληνίδες παρουσιάζονται ως θύματα βιασμών έχουμε τα εξής σχόλια:

1

Στην δεύτερη είδηση που «Μουσουλμάνοι» παρουσιάζονται ως βιαστές διαβάζουμε:

2

Τα «δυο μέτρα και σταθμά» δεν φτάνουν ως πρόταση να χαρακτηρίσουν την κατάσταση, όχι μόνο των λασπολόγων που δημιουργούν εντυπώσεις, αλλά και ορισμένων συμπολιτών μας.

Άχμαντ Ελντίν

Προτεινόμενα άρθρα:

Σε ποιες χώρες του πλανήτη δολοφονούνται από ενδοοικογενειακή βία 3.500 γυναίκες ετησίως;

 

Στο AhmadEldin.blog θεωρώ ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζεται, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι υιοθετώ τις απόψεις αυτές. Το κάθε σχόλιο εκφράζει τον σχολιαστή και μόνο. Παρακαλώ πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Σχόλια με ύβρεις, ειρωνείες, προκλήσεις, χλευασμούς, θα διαγράφονται αυτόματα

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑