Οι επιθέσεις στο Παρίσι έκαναν πιο… δημοφιλή τον Ολάντ

Όλα αυτά, βεβαίως, τυχαία…

Ο Φρανσουά Ολάντ, μέχρι πρόσφατα ο αντιδημοφιλέστερος πρόεδρος στην ιστορία της Γαλλίας, κατέγραψε ένα ιστορικό άλμα δημοτικότητας ύψους 21 εκατοστιαίων μονάδων, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι, εξασφαλίζοντας ένα 40% ευνοϊκής γνώμης.

Ποτέ στο παρελθόν δεν έχει καταγραφεί τέτοια άνοδος δημοτικότητας από το Ινστιτούτο Ifop, δήλωσε ο διευθυντής του, Φρεντερί Νταμπί.

Στην ίδια δημοσκόπηση, ο πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς κερδίζει 17 ποσοστιαίες μονάδες, με την δημοτικότητά του να διαμορφώνεται στο 61%, υπερβαίνοντας το σκορ που είχε καταγράψει τον Απρίλιο 2014, κατά την ανάληψη της πρωθυπουργίας.

Πηγή: koutipandoras

3 σκέψεις σχετικά με το “Οι επιθέσεις στο Παρίσι έκαναν πιο… δημοφιλή τον Ολάντ

Add yours

  1. Πιστεύετε πως ο Ολάντ σκηνοθέτησε ή έστω προβόκαρε την σφαγή για να ανέβει η δημοτικότητά του? Μην μου πείτε «δεν ξέρω, δεν έχω αποδείξεις, απλά αναφέρω τα γεγονότα.» Σας ρωτάω (αν θέλετε να μου πείτε) τι πιστεύετε ή τι νομίζετε εσείς προσωπικά.

    1. Η προσωπική μου γνώμη είναι αυτό που αναδημοσιεύω. Αυτές οι επιθέσεις έκαναν «καλό» στην τελική για τον συγκεκριμένο πολιτικό. Επίσης, όπως πάλι γράφω, δεν είναι κάτι τυχαίο.

Στο AhmadEldin.blog θεωρώ ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζεται, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι υιοθετώ τις απόψεις αυτές. Το κάθε σχόλιο εκφράζει τον σχολιαστή και μόνο. Παρακαλώ πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Σχόλια με ύβρεις, ειρωνείες, προκλήσεις, χλευασμούς, θα διαγράφονται αυτόματα

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑