Απάντηση σε ένα ειλικρινές μήνυμα αναγνώστη

بسم الله الرحمن الرحيم

Ένας συνδρομητής στο YouTube κανάλι μας, έστειλε το ακόλουθο μήνυμα, για το βίντεο στο οποίο κάνω αναφορά στο αφήγημα της λεγόμενης Ισλαμοποίησης

Καλησπερα αγαπητέ φίλε έχω παρακουληθησει πολλά από τα βίντεο σου και σε ευχαριστώ πολύ γιατί με φωτίσες και με έκανες να αλλάξω γνώμη με το θέμα της ισλαμοφοβίας.Αλλα πιστεύω ότι έχεις πολύ άδικο σε αυτό βίντεο.Πρεπει να κατανοήσεις ότι οι κοινή γνώμη επηρεάζεται δηλητηριάζεται από την αριστερή και τη δεξιά προπαγάνδα, δεν υπάρχουν πόλλοι άνθρωποι σαν κ σένα ίσως να μην υπάρχει κανένας άλλος εδώ στην Ελλάδα που να ξεθαριζει τα πράγματα δημοσίως.Η. μεν Κουμμουνιστικη μαύρη προπαγάνδα παρόλο που υπερασπίζεται το Ισλάμ δεν διαχωρίζει πουθενά τους ορθοξους μουσουλμάνους από τους {αδελφούς μουσουλμάνους } μάλιστα κάνουν κιόλας πως δεν ξέρουν τίποτα για τους τρομοκράτες και ισυριζονται ότι είναι μια κανονική οργάνωση επίσης δεν έχει κάποιο βάσιμο επιχείρημα να παρουσιάσει και παραβιάζει με σαθρό τρόπο την κοινή λογική όπως έχεις πει και εσυ σε ένα βίντεο σου.Ετσι λοιπόν ο περισσότερος κόσμος χωρίς να είναι φανατισμένος στρέφεται στην δεξιά λευκή αντί προπαγάνδα και τη λέω λευκή γιατί στηρίζεται καλά σε βάσιμα επιχειρήματα σε αληθινές απόδειξης, ιστορικές πηγές κτλ. που καθένας μπορεί να ψάξει στο γκουγκλ η σε βιβλιοθήκες και να τα διαυσταρωσει, λένε τα ίδια ακριβός που λες κ εσυ για τους αδελφούς μουσουλμάνους μόνο που δεν τους συμφέρει για το πολιτικό τους παιχνιδι να διαχωρίσουν τους καλούς μουσουλμάνους από τους τρομοκράτες.Επισης πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι είδαμε πρόσφατα να προδίδουν την ίδια μας την χώρα την ιστορία και τον πολιτισμό σε απευθείας ζωντανή μετάδοση παρά την ομόφωνη αντίρρηση του ελληνικού λαού, και γενικά έχουμε δει πολλά τα τελευταία χρόνια…Στην ερώτηση που κανείς (και εσυ τι κανείς από το καναπέ ? ) με αδικείς πολύ κάνω ότι περνάει από το χέρι μου ο ελληνικός λαός έχει απόδειξη ότι είναι παρόν δεν κλαψουρίζει μόνο. Αντίθετος εσυ τι κανείς ? Έχω δει το βιντεάκι σου που κλαψουρίζεις και λες ( εμείς ήμαστε τα πραγματικά θύματα των τρομοκρατών – μας κατέστρεψαν τις χώρες κ μας διώξανε ) συγνώμη αδελφέ αλλά αυτό δε σε καλύπτει στο δικό σου όνομα σκοτώνουν όχι στο δικό μου. Αυτό βέβαια το αφιέρωμα που έκανες πρόσφατα για τους αδελφούς αυτό μάλιστα και βέβαια σε καλύπτει αλλά είσαι μόνος σου θα δεις σιγά σιγά ότι τα λόγια σου θα ξεχαστούν και ο λόγος σου θα πάει χαμένος χρειάζεται κάτι πιο μεγαλο να κινητοποιηθεί ολόκληρη η ορθόδοξη μουσουλμανική κοινότητα οι οποία έχει φανεί πολύ δειλή έως τώρα. Μπορώ να γράψω και αλλά πολλά αλλά πρώτα θα σε παρακαλούσα να απαντήσεις λέγοντας την γνώμη σου σχετικά με αυτά που ανέφερα σε ευχαριστώ πολύ σεβασμό και εκτίμηση Γιώργος 28

Το σχόλιο μπορείτε να το δείτε εδώ δημοσιευμένο. Ακολουθεί η απάντηση: 

Καλησπέρα και ευχαριστώ για το σχόλιο σου.

Έχω σχολιάσει αναλυτικά την προπαγάνδα που προέρχεται από τον πολιτικό χώρο της δεξιάς και της αριστεράς κατά του Ισλάμ, όπως επίσης έχω αναφερθεί και στην υποτιθέμενη συμμαχία της αριστεράς με το Ισλάμ. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι η αλήθεια και η παρουσίαση στοιχείων/αποδείξεων δεν χάνονται, ούτε είναι χαμένος κόπος. Και το φωτεινό παράδειγμα είναι άτομα σαν και εσένα που κατανόησαν κάποια πράγματα, ενώ προηγουμένως τα αγνοούσαν. Συνεπώς ο κόπος αξίζει. Και αν υποθέσουμε ότι κανείς δεν ακούει και κανείς δεν καταλαβαίνει, τότε όλος αυτός ο ακτιβισμός πάλι αξίζει γιατί πρωτίστως γίνεται για χάρη του Αλλάχ, και όχι για να μαζέψω views και κλικαρίσματα η να αλλάξω τις γνώμες των πολλών. Εφόσον κάτι είναι αληθινό, τότε πρέπει να ακούγεται, ακόμα και αν δεν έχει κοινό και οπαδούς. Σίγουρα είναι ευχάριστο το γεγονός ότι πολλοί αρχίζουν και εκτιμούν, σίγουρα θέλεις να βλέπεις τους πολλούς να αποδέχονται την αλήθεια, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός η πλειοψηφία, αλλά να ακούγεται η αλήθεια τεκμηριωμένη. 

Παλεύω με τα εργαλεία που έχω και θα παλεύω με την άδεια του Αλλάχ. Όποιος θέλει να ακούσει είναι ευπρόσδεκτος και όποιος θέλει να επιτεθεί με λόγο τον περιμένω.

Η ερώτηση που σε έκανε να νιώσεις αδικημένος (και εσυ τι κανείς από το καναπέ ?) απευθύνεται σε όλους αυτούς που δεν εφαρμόζουν την πίστη τους και τις αξίες τους, σε πράξεις, στην καθημερινότητα τους, και το μόνο που ξέρουν είναι να επιτίθενται στους Μουσουλμάνους (περί Ισλαμοφοβίας – Ισλαμοποίησης κτλ).

Πέρα από την κριτική μου σε άλλους, ασκώ κριτική και στους δικούς μου, και μάλιστα θα δεις ότι στα περισσότερα βιντεάκια, άρθρα κτλ απευθύνομαι στους Μουσουλμάνους, στα δικά μας κακώς κείμενα.

Η ορθόδοξη Ισλαμική κοινότητα, πάντα θα είναι μόνη της με μοναδική (ουσιαστική) βοήθεια από τον Ύψιστο. Πάντα το Ορθόδοξο είναι μονό του και παλεύει μόνο του και στο τέλος θα είναι ο νικητής, με την άδεια του Υψίστου. Το θέμα είναι εσείς (σαν μη Μουσουλμάνοι) ποιον ακούτε και σε ποιους δίνεται σημασία. Αγωνιζόμαστε να κάνουμε την δουλειά μας, με ότι μας παρέχεται από εργαλεία και στήριξη, τα οποία είναι ελάχιστα, απλά δεν βολεύουμε τα συμφέροντα και μας φιμώνουν με υπόγειους τρόπους. Όμως εδώ είμαστε και στεκόμαστε ακόμα, και όλη η δόξα ανήκει στον Αλλάχ τον Ύψιστο. Το θέμα όμως είναι εσείς, σαν ακροατήριο, τηλεθεατές, κοινωνία, ποιον ακούτε, ποιον θεωρείται συνομιλητή σας, σε ποιους δανείζεται την προσοχή σας;

Εύχομαι να σε δω στις μελλοντικές μας εκπομπές για περαιτέρω συζητήσεις, έτσι ώστε να θέσεις και τους υπόλοιπους προβληματισμούς σου.

Το σχόλιο και η απάντηση δημοσιεύονται έτσι ώστε να προωθήσουμε παρόμοιες συζητήσεις που στηρίζονται στην ειλικρίνεια. Συζητήσεις που ευελπιστώ να λάβουν μέρος, σε παρόμοιο κλίμα και στις ζωντανές εκπομπές μας, που σύντομα έρχονται.

Άχμαντ Μ.Ελντίν
Διπλωματούχος Ισλαμικής Θεολογίας
Τζαμί «Σάλαφ ους Σάλιχ» (Αρ Ραχμάν)
IslamForGreeks.org – AhmadEldin.blog

Στο AhmadEldin.blog θεωρώ ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζεται, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι υιοθετώ τις απόψεις αυτές. Το κάθε σχόλιο εκφράζει τον σχολιαστή και μόνο. Παρακαλώ πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Σχόλια με ύβρεις, ειρωνείες, προκλήσεις, χλευασμούς, θα διαγράφονται αυτόματα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: