Εξεγέρσεις στην Ευρώπη, η προπαγάνδα περί ισλαμικής ευθύνης και η υποκρισία της ακροδεξιάς

Οι πρόσφατες εξεγέρσεις στην Ευρώπη αποτέλεσαν αφορμή για μια νέα εκστρατεία στοχοποίησης των μουσουλμάνων. Στο βίντεο εξετάζουμε την ισλαμική θέση απέναντι στις εξεγέρσεις και τις επαναστάσεις, αποκαλύπτουμε την παραπληροφόρηση γύρω από τα γεγονότα και αναδεικνύουμε την υποκρισία της ακροδεξιάς ρητορικής, που καταδικάζει τις εξεγέρσεις όταν δεν την εξυπηρετούν, αλλά τις επικροτεί όταν συμβαδίζουν με την ιδεολογία της.

Στο AhmadEldin.blog θεωρώ ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζεται, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι υιοθετώ τις απόψεις αυτές. Το κάθε σχόλιο εκφράζει τον σχολιαστή και μόνο. Παρακαλώ πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Σχόλια με ύβρεις, ειρωνείες, προκλήσεις, χλευασμούς, θα διαγράφονται αυτόματα

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑