Δεν είναι πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος ωρύεται μόνο και μόνο επειδή απάντησα στις διαστρεβλώσεις και τα στερεότυπα τα οποία καλλιεργεί προς το Ισλάμ και τους Μουσουλμάνους. Ο άνθρωπος αυτός έχει την απαίτηση να ψεύδεται εναντίον του Ισλάμ και των Μουσουλμάνων, εις το όνομα της «ελευθερίας του λόγου» και ταυτόχρονα να ενοχλείται επειδή αποδομείται ο λόγος του βαφτίζοντας την επιχειρηματολογία και την αντίκρουση των λεγομένων του ως «άκρα και εξτρεμισμό». Η υποκρισία συνοψίζεται με εξαιρετικό τρόπο στο παράδειγμα του το οποίο και σχολιάζουμε Συνέχεια ανάγνωσης «Η υποκρισία του Δημήτρη Σταθακόπουλου περί ελευθερίας του λόγου και λογοκρισίας»
Το αφήγημα του πολέμου κατά της τρομοκρατίας
Τελικά ο πόλεμος είναι κατά της τρομοκρατίας και των τρομοκρατών η μήπως οφείλουν να παραδεχτούν ότι ο πόλεμος είναι κατά του Ισλάμ και των Μουσουλμάνων; Στο βίντεο που ακολουθεί αναλύουμε τον πόλεμο αυτόν μέσα από προσωπικά εμπειρικά παραδείγματα και καταλήγουμε σε ένα συμπέρασμα το οποίο είναι λυπηρό μεν αλλά αληθινό. Συνέχεια ανάγνωσης «Το αφήγημα του πολέμου κατά της τρομοκρατίας»
Απάντηση σε Παπανικολάου και Σταθακόπουλο: Το Μπρα ντε φερ Δύσης, Ισλάμ – الرد على ستثكبلس
Στο βίντεο που ακολουθεί απαντάμε στον δημοσιογράφο του Star Ηλία Παπανικολάου και στον «Οθωμανολόγο» Δημήτρη Σταθακόπουλο. Απαντήσεις σε ερωτήσεις που λειτουργούν ως αντι-Μουσουλμανικές δηλώσεις . Συνέχεια ανάγνωσης «Απάντηση σε Παπανικολάου και Σταθακόπουλο: Το Μπρα ντε φερ Δύσης, Ισλάμ – الرد على ستثكبلس»
Η Χαμάς ως υποχείριο του Ισραήλ και οι επιλεκτικές ευαισθησίες των Ισλαμοφοβικών
Ποιος είναι ο πραγματικός ρόλος της Χαμάς και τι επιδιώκεται με την τελευταία σύγκρουση στην Μ.Ανατολή; Συνέχεια ανάγνωσης «Η Χαμάς ως υποχείριο του Ισραήλ και οι επιλεκτικές ευαισθησίες των Ισλαμοφοβικών»


Πρόσφατα σχόλια