4.000 παράνομα όπλα και το οξύμωρο της υπόθεσης

HOT-DOC-36

Στο ΗΟΤ DOC που κυκλοφορεί (τεύχος 36) διαβάζουμε στις αποκαλυπτικές έρευνες του Κώστα Βαξεβάνη:

«τι καταγγέλλει βρετανός αξιωματικός και συνεργάτης του εκδότη του Πρώτου Θέματος και ιδιοκτήτη «μουσείου» όπλων Αναστάσιου Πάλλη. Τι λέει σε επίσημη κατάθεσή του στην αστυνομία για τα περισσότερα από 4.000 ενεργά και σύγχρονα όπλα τα οποία εισήγαγε και μάλιστα με πλαστά πιστοποιητικά απενεργοποίησης. Που βρίσκονται σήμερα, και ποιους εξοπλίζουν. Ακόμη, γιατί το Πρώτο Θέμα παρουσιάζει τη Χρυσή Αυγή όχι ως εγκληματική οργάνωση, αλλά ως παρέα οργισμένων νέων. Πώς η Χρυσή Αυγή συνδέεται με φασιστικές οργανώσεις που τρομοκράτησαν την Ιταλία τη δεκαετία του ’70 και ποια σημερινά στελέχη της είναι γνωστά για τις διασυνδέσεις τους με αυτές.»

Οι τρομολάγνοι αναλυτές εθνικών θεμάτων «ασφαλείας» και γεωπολιτικών, μέχρι στιγμής, δεν έχουν κάνει ούτε ένα σχόλιο για αυτά τα 4.000 παράνομα όπλα, ούτε μια ανάλυση το τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την ασφάλεια της χώρας μας. Αντί γιαυτό, επιμένουν να επικεντρώνονται σε μια ανύπαρκτη απειλή (δήθεν το Ισλάμ) κάνοντας τα πάντα να προωθήσουν την βία απέναντι στους νόμιμους Μουσουλμάνους στην Ελλάδα στοχοποιώντας τους με διάφορες λίστες και μυθεύματα.

Για ποιο λόγο όμως δεν αναλύουν την απειλή της υπερπατριωτικής και ακροδεξιάς τρομοκρατίας; Η απάντηση είναι ότι οι ίδιοι αποτελούν κομμάτι αυτής της ιδεολογίας. Αναλυτές εθνικών θεμάτων ασφαλείας, το απόλυτο οξύμωρο.

 Άχμαντ Ελντίν

2 σκέψεις σχετικά με το “4.000 παράνομα όπλα και το οξύμωρο της υπόθεσης

Add yours

  1. Απλά έχουν συνδέσει το ισλάμ με τους τούρκους, με τους πακιστανούς αφγανους και κατεπεκτασην ως κατώτερους ανθρώπους (;) μη υπαρκτά πιστεύω (;) ενώ στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ουτε ΜΙΑ επίσημη (ή ανεπίσημη αντικειμενική) είδηση που να δείχνει ότι κάποιος μουσουλμάνος επιτέθηκε σε κάποιον άλλης θρησκειας, για θρησκευτικούς λόγους. Το αντίθετο δυστυχώς (όλοι θυμόμαστε που πήγαν να κάψουν ζωντανούς 50 μουσουλμάνους που πήγαν να προσευχηθούν σε διαμέρισμα) συμβαίνει τα τελευταία 3 χρόνια ου τυχαία αυξήθηκαν και τα ποσοστά της χρυσης αυγής.

  2. Apires prospathies ginonte en antion tou ISLAM kai piston Mousoulmanon. Fanera meso ton MME me tin poly sinxroni kai epistimoniki propaganda, stin Ameriki ta legomena «Think tanks» kai episis meso skotinon dinameon, opos anaferei to arthro gia ta opla, kai me polla provokatsia.
    O Allah SWT leei sto Korani: «autoi sxediazoun ta sxedia tous alla kai Ego exo ta sxedia Mou, astous tous apistous na to kanoun gia enna diastima».

Στο AhmadEldin.blog θεωρώ ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζεται, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι υιοθετώ τις απόψεις αυτές. Το κάθε σχόλιο εκφράζει τον σχολιαστή και μόνο. Παρακαλώ πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Σχόλια με ύβρεις, ειρωνείες, προκλήσεις, χλευασμούς, θα διαγράφονται αυτόματα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: