Το μόνο πρόβλημα που ΔΕΝ έχει η Ελλάδα

Η αντι-Ισλαμική ρητορική έχει κορυφωθεί τις τελευταίες ημέρες με τους διάφορους «αναλυτές» γεωπολιτικών/γεωστρατηγικών να τρομοκρατούν τον Ελληνικό λαό για τον δήθεν κίνδυνο που αποτελεί το Ισλάμ στην Ελλάδα. Βλέπουν «τζιχαντιστές» παντού, στην Ευρώπη, ιδιαιτέρα στην Ελλάδα, δημιουργώντας διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας για το πώς ο «κακός» Μουσουλμάνος θέλει να έρθει στην πατρίδα μας και να μας κάνει κακό. Αυτή η βιομηχανία του αντι-Μουσουλμανισμού, που σύντομα θα κάνουμε αναφορά σε μελλοντικά άρθρα, ανθίζει όλο και πιο πολύ έχοντας κύρια βάση τον τρόμο. Αυτοί που μας λένε ότι αναλύουν την τρομοκρατία ως αναλυτές ασφαλείας, στην ουσία, είναι αυτοί που την προωθούν, εξυπηρετώντας άθελα η ηθελημένα γεωστρατηγικά συμφέροντα.

Μια μεγάλη «σφαλιάρα» έπεσε πάνω σε αυτούς τους τρομολάγνους αναλυτές. Πρόκειται για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από ένα μέλος γνωστής ακροδεξιάς οργάνωσης, για την ακρίβεια από μια εγκληματική συμμορία. Η ιδεολογία της συμμορίας αυτής είναι ιδιαίτερα συμπαθητική στους τρομολάγνους αναλυτές μιας και οι απόψεις τους είναι σχεδόν ταυτόσημες, ειδικά στο σημείο εκείνο που παρουσιάζει τον Μουσουλμάνο και το Ισλάμ ως «εχθρό» και «κίνδυνο».

Πέρα το γεγονός ότι οι «αναλυτές» αυτοί φλερτάρουν ιδεολογικά και πολιτικά με την γνωστή εγκληματική συμμορία, η δολοφονία του Φύσσα ξεμπροστιάζει τα δυο μέτρα και σταθμά των «αναλύσεων» τους. Γαβγίζουν λυσσασμένα, με όλες τους τις δυνάμεις, για τον κακό Μουσουλμάνο που καραδοκεί να αρπάξει τα υπάρχοντα μας και την ελευθερία μας. Εστιάζουν όλη τους την προσοχή, όλα τα μέσα που διαθέτουν, δήθεν για να μας παρέχουν πληροφορίες για το πώς/ποιος είναι ο «εχθρός» και τι «σχεδιάζει» να κάνει.

Στην Ελλάδα, ο εχθρός που περιμένουν στην γωνία ποτέ δεν εμφανίστηκε. Τόσα χρόνια οι τσιρίδες αυτές μας «προειδοποιούσαν» για έναν ανύπαρκτο εχθρό. Ταυτόχρονα από την άλλη, η πραγματική τρομοκρατία, που όπως προκύπτει δεν είναι άλλη εκτός από αυτή που έχει εθνικιστικό – ψευτοπατριωτικό μανδύα (και γενικά ότι έχει σχέση με τα άκρα), είναι αυτή που διαλύει, καταστρέφει και δολοφονεί.

Όλοι αυτοί οι ταλαίπωροι αναλυτές «ασφαλείας» δεν έκαναν ούτε μια ανάλυση για αυτήν την εγκληματική οργάνωση. Ασχολούνται με θέματα εθνικής ασφάλειας με τα μάτια μόνο στραμμένα προς τους Μουσουλμάνους, ενώ πίσω από την πλάτη τους διαδραματίζεται η πραγματική σκηνή τρομοκρατίας. Κατασκευάζουν αμέτρητα παρατηρητήρια για τους Μουσουλμάνους σε σημείο να καλούν τις αρχές σε παρακολουθήσεις (σε νομίμους μουσουλμάνους) ενώ ταυτόχρονα ποτέ δεν τόλμησαν να αρθρώσουν λόγο η εναντίωση προς τους ομοϊδεάτες τους που ασκούν πραγματική τρομοκρατία.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν, πολύ εύκολα, ότι δεν έχουμε να κάνουμε με άτομα που τους ενδιαφέρει η αντικειμενική ανάλυση εθνικών θεμάτων ασφαλείας. Αυτό που τους «καίει» είναι να περάσουν αντι-Μουσουλμανικές θέσεις έτσι ώστε να ικανοποιήσουν διάφορα γεωπολιτικά παιχνίδια, όντας οι ίδιοι εκφραστές ακροδεξιών αντιλήψεων. 

Είναι δυνατόν να μας μιλούν για «Ισλαμικά όπλα», για «μαχητές του Ισλάμ», να επινοούν διάφορα σενάρια, και να κλείνουν τα μάτια σε εθνικιστικά οπλοστάσια και στους «μαχητές» του έθνους; Γιατί; Μήπως λόγω κοινής ιδεολογίας; Η σιωπή τους, πέρα που είναι εκκωφαντική, είναι και προκλητική. 

Το μόνο πρόβλημα που ΔΕΝ έχει η Ελλάδα είναι το Ισλάμ και οι Μουσουλμάνοι.

 Άχμαντ Ελντίν

4 σκέψεις σχετικά με το “Το μόνο πρόβλημα που ΔΕΝ έχει η Ελλάδα

Add yours

 1. Ειλικρινά πιστεύεις, Άχμαντ, πως το Πακιστάν και η Κένυα είναι τόσο μακρυά από εμάς;
  Η ισλαμική τρομοκρατία είναι γεγονός και το βλέπουμε καθημερινά.
  Συμφωνώ πως η συντριπτική πλειοψηφία των μουσουλμάνων θέλουν να ζήσουν ειρηνικά, όμως μία πολύ θορυβώδης μειονότητα ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές του κορανίου, που διατάζει πόλεμο εναντίον των απίστων μέχρι την καταβολή jizyah.

  1. Το Κοράνι υποστηρίζει τον πόλεμο μόνο σε ηθικά και νόμιμα πλαίσια έτσι όπως θα στήριζε το πόλεμο κάθε κοινωνία η χώρα που σέβεται τον εαυτό της για να προστατέψει τις αξίες της (όταν χρειαστεί). Αυτά τα έχουμε πει και τα έχουμε γράψει χιλιάδες φορές. Βγάλτε τα δάχτυλα από τα αυτιά σας εσείς οι Ισλαμοφοβικοί και ακούστε τι λέει το Ισλάμ το ίδιο και όχι τι σας λένε οι τρομολάγνοι. Το τζίζια είναι «φόρος» που πληρώνει ο μη Μουσουλμάνος σε Ισλαμική χώρα για την ασφάλεια, την προστασία του και γενικά την νομιμότητα του. Ένας «φόρος» πολύ λιγότερος με σύγκριση την Ζακαά που πληρώνουν οι Μουσουλμάνοι. Ένας «φόρος» (τζίζια) από τον οποίο απαλλάσσονται οι ηλικιωμένοι, οι γυναίκες, τα παιδιά, οι ασθενείς, ο φτωχός και όποιος δεν μπορεί να το καταβάλλει. Μάθε πέντε – εξι πραγματάκια περί Ισλάμ πρώτα και άσε τα νομολογικά του Τζίζια. Μάθε από αυθεντικές Ισλαμικές πηγές, όχι από τρομολάγνους Ισλαμοφοβικούς, και έλα μετά να μας μιλήσεις για Ισλαμικές ορολογίες. Σταματήστε να γαβγίζετε περί Ισλαμικού εχθρού, φαίνεσθε γελοίοι, διότι την ίδια ώρα οι δήθεν εχθροί αυτοί καταπιέζονται και διώκονται από τα συμφέροντα και σφαγιάζονται από τους ψευτοπατριώτες. Η «Ισλαμική» Τρομοκρατία είναι μια επινόηση για να εξυπηρετηθούν τα γεωπολιτικά παιχνίδια των μεγάλων δυνάμεων. Ο Μουσουλμάνος που θέλει να ζήσει ειρηνικά είναι αυτός που ακολουθεί κατά γράμμα το πιστεύω του. Τι σοι πιστός είναι αυτός που ακολουθεί την πίστη του εκεί που τον βολεύει; Γιατί «το κατά γράμμα» πρέπει να συνδέεται με τον εξτρεμισμό; Εάν λες ότι ακολουθώντας το Ισλάμ κατά γράμμα σε κάνει τρομοκράτη τότε υπονοείς ότι το Ισλάμ το ίδιο διδάσκει τρομοκρατία; Στην ουσία αυτό θέλεις να πεις (κρίνοντας και από άλλα σχόλια σου). Η μόνη τρομοκρατία αφύλαχτε, που βλέπουμε να παίρνει μέρος μπροστά στα μάτια μας, είναι η τρομοκρατία αυτών που προπαγανδίζουν την ιδεολογία περί «φιλοπατρίας» (που αποδεικνύονται εχθροί της πατρίδας). Όπως έγραψα και πιο πάνω, το Ισλάμ είναι το μόνο πρόβλημα που ΔΕΝ έχει η Ελλάδα, παρά την προσπάθεια που κάνετε για να το παρουσιάσετε ως εχθρό…

 2. Καλησπέρα και πάλι.

  Θα διαφωνούσα μαζί σου ότι η Ελλάδα δεν έχει πρόβλημα απο το Ισλάμ..
  Βασικά η Ελλάδα κινδυνεύει απο 2 πλευρές, η μια πλευρά είναι ο «τουρκικός-αλβανικός επεκτατισμός» που διαδραματίζεται στα τεμένη της Θράκης,Δωδεκανήσων κτλ( και υπαρχουν video youtube) και χρησιμοποιεί ρήσεις κορανίου για να τις στρέψει κατά Ελλήνων.Επίσης στην ίδια κατηγορία κατατάσσω «Μουσουλμάνους» που με δημόσιες εμφανίσεις όλως περιέργως είναι όλοι «Πρόεδροι» (Ασλάμ, Ελγαντούρ, Ψευδομουφτήδες Θράκης-Ρόδου) που στα μάτια του καθημερινού πολίτη δείχνουν μια «ανθελληνική θεωρία», και επίσης οι παρα φύσιν συμπεριφορές ειδικά Σηιτων δημοσίως (αυτομαστιγώματα κτλ ).
  Δυστυχως δε η άλλη πλευρά παίρνει τα άνωθεν περιστατικά και τα αναπαράγει με τη βοηθεια του Σιωνιστικού παρακράτους (εβραιων,ΜΜΕ κτλ) ότι επέρχεται μια «αραβική άνοιξη» στην Ελλάδα όπου οι Μουσουλμάνοι θα κανιβαλίζουν τους Ελληνες Χριστιανούς όπως στη Συρία με αποτέλεσμα ο Ελληνικός λαός που ούκ ολίγες φορές έζησε τουρκικές Θηριωδίες ως το 1974 (οπου οι τουρκοι χρησιμοποιουσαν τον ορο μουσουλμανος για καλυψη θηριωδιας) να τα πιστεύει και να τα διαδίδει.
  Στην ίδια πλευρά η Ακροδεξιά χωρίζεται σε 2 τάσεις, η μια της ΧΑ η golden DOWN Που δεν ειναι τπτ αλλο απο Σιωνιστική οργάνωση που τηρεί τη γραμμη των αφεντικών της, και η άλλη ειναι στυλ Πλεύρης κτλ που απλά αδιαφορεί η έχει μια «διπλωματία» (αφου υποστηριζει οτι το Κορανι ειναι Φιλελληνικο).

  ΥΓ Θα πρότεινα για την εξάλειψη της Ισλαμοφοβίας στην Ελλάδα, να συσπειρωθούν όλοι οι έγκριτοι θεολόγοι και θεωρητικοί του Ισλαμ να δείξουν στον κόσμο ανοικτά πλέον με απλή και κατανοητή γλώσσα οτι:
  α) Αλλο Τουρκικος επεκτατισμός και άλλο κοράνι
  β) ποιοι και γιατί χρησιμοποιούν μια θρησκεία για να επιβάλλουν τις βλέψεις τους.

  Αυτα θα πρότεινα.

 3. Αυτό που περιγράφεις δεν είναι Ισλαμικό πρόβλημα στην Ελλάδα. Αυτό που περιγράφεις είναι καταστάσεις οι οποίες ΔΕΝ σχετίζονται με το Ισλάμ. Παρόμοια παραδείγματα μπορώ να παραθέσω λέγοντας ότι η Ελλάδα έχει πρόβλημα από τον Χριστιανισμό κάνοντας αναφορά σε «κακούς» ιερείς. Μπορούμε να αριθμήσουμε χιλιάδες παραδείγματα συνδέοντας πρόσωπα και πιστεύω, αλλά αυτό δεν οδηγεί πουθενά.

Στο AhmadEldin.blog θεωρώ ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζεται, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι υιοθετώ τις απόψεις αυτές. Το κάθε σχόλιο εκφράζει τον σχολιαστή και μόνο. Παρακαλώ πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Σχόλια με ύβρεις, ειρωνείες, προκλήσεις, χλευασμούς, θα διαγράφονται αυτόματα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: