Μια μικρή λεπτομέρεια για τον Μιρσάντ Μπεκτάσεβιτς (Ο συλληφθείς στην Αλεξανδρούπολη)

Η δράση των Αδελφών Μουσουλμάνων στο Σεράγεβο είναι αρκετά γνωστή στις αρχές και τα σώματα ασφαλείας της Βοσνίας. Η μεγαλύτερη πόλη και πρωτεύουσα της περιοχής θεωρείται από αρκετούς αναλυτές ως κέντρο στρατολόγησης τζιχαντιστών που συνδέονται με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους και διοχετεύονται   στη Σύρια.

Κατά συνέπεια, προκύπτει ότι ο Μιρσάντ Μπεκτάσεβιτς είναι πολύ πιθανό να στρατολογήθηκε από Αδελφούς Μουσουλμάνους στη Βοσνία, ιδιαίτερα αν λάβουμε υπόψη την στενή φιλία του με το ηγετικό στέλεχος της Αλ Κάιντα, τον Αλ Ζαρκάουι, ο οποίος είναι φανατικός θαυμαστής των ιδρυτών της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, τον Σάηντ Κούτμπ και Χάσαν Αλ Μπάνα.

Να θυμίσουμε, ότι ο Σάηντ Κούτμπ είναι ο ιδεολογικός πατέρας της σύγχρονης «Ισλαμιστικής» τρομοκρατίας (τζιχαντιστές, αλ-Κάιντα, ΙΣΙΣ, Νούσρα, Μπόκο Χαράμ,). Δείτε την ομιλία: Ποιος γέννησε την σύγχρονη «Ισλαμιστική» τρομοκρατία; και διαβάστε την μελέτη: Η λεγόμενη «Ισλαμιστική» τρομοκρατία: προέλευση, σύγχρονες μορφές και αντιμετώπιση (pdf)

Άχμαντ Ελντίν

Στο AhmadEldin.blog θεωρώ ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζεται, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι υιοθετώ τις απόψεις αυτές. Το κάθε σχόλιο εκφράζει τον σχολιαστή και μόνο. Παρακαλώ πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Σχόλια με ύβρεις, ειρωνείες, προκλήσεις, χλευασμούς, θα διαγράφονται αυτόματα

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑