Γιατί οι Χριστιανικές τρομοκρατικές οργανώσεις δεν αποκαλούνται «Χριστιανιστικές»;

Στο άκουσμα της πρότασης «τρομοκρατική οργάνωση» τι θα σκεπτόμασταν άραγε; Θα σκεπτόμασταν μια οργάνωση που σφάζει στο όνομα του Ιησού και του αγίου πνεύματος; Φυσικά και όχι. Και είναι πολύ λογικό όταν βομβαρδιζόμαστε καθημερινά από «νέα» για το τι εστί τρομοκρατική οργάνωση.  Η τρομοκρατική οργάνωση, για πολλούς, πρέπει να απαρτίζεται από Μουσουλμάνους. Όταν δεν έχουμε Μουσουλμάνους τρομοκράτες τότε η είδηση δεν πουλάει.

Γνωρίζουμε πλέον απέξω και ανακατωτά την Μπόκο Χαράμ, την Αλ Κάηντα, την ISISκαι άλλες παρόμοιες αιρετικές Χαρητζιτικές τρομοκρατικές οργανώσεις. Αλλά ποιος ξέρει και κατά πόσο γνωρίζει τον «αντιστασιακό στρατό του Κυρίου»;

Ο «αντιστασιακός στρατός του Κυρίου» είναι μια Χριστιανική οργάνωση που τα μέλη της λαμβάνουν οδηγίες, όπως υποστηρίζουν, από τον Ιησού και το άγιο πνεύμα. Καθήκον τους είναι να βιάσουν, να σκοτώσουν και να απαγάγουν έτσι ώστε να έλθει το «βασίλειο των Ουρανών». Είναι «αγωνιστές», όπως λένε. [1]

Το μιντιακό κατεστημένο δεν τολμά να περιγράψει την συγκεκριμένη οργάνωση ως «Χριστιανική τρομοκρατική οργάνωση» παρόλο που οι συγκεκριμένοι Χριστιανοί τρομοκράτες συνδέουν τις πράξεις τους με τον Χριστιανισμό και τις διδασκαλίες της βίβλου [2]

Το μιντιακό κατεστημένο της ψευτο-δημοσιογραφίας, όχι απλά κλείνει τα μάτια στον Χριστιανικό αυτοπροσδιορισμό των τρομοκρατών, αλλά θα μπει και στην διαδικασία να αθωώσει τη θρησκεία του Χριστιανισμού από τις πρακτικές των τρομοκρατών λέγοντας ότι πρόκειται για «αιρετική εγκληματική σέκτα». Τα δυο μέτρα και σταθμά είναι εύκολο να παρατηρηθούν. Από την μια έχουμε «Ισλαμική» οργάνωση από την άλλη δεν έχουμε «Χριστιανική» παρά μόνο εγκληματική «αιρετική» σέκτα.

Μερικά παραδείγματα:

Armed U.S. Advisers to Help Fight African Renegade Group–NYTimes(“President Obama said Friday that he had ordered the deployment of 100 armed military advisers to central Africa to help regional forces combat the Lord’s Resistance Army, a notorious renegade group…”)

Joseph Kony in hiding near South Sudan border, UN states–Telegraph (No mention of the LRA as terrorists, Christian associated, extremists, or even a militia)
LRA Commander Captured in Central African Republic–Voice of America (“TheLRA is notoriousThe rebel group formed in…)
Why have one in four fled their homes in CAR?–BBC (“Added to the mix, theUgandan rebel movement, the Lord’s Resistance Army…”)
Jungle horror: A survivor of Uganda’s Lord’s Resistance Army tells his story–Fox News (“Rebels serving in Kony’s Lord’s Resistance Army, a violent cult that mixes a warped Christian fundamentalism with African mysticism and violence…”)

Εδώ έμμεσα αθωώνουν τον Χριστιανισμό από την Χριστιανική τρομοκρατική οργάνωση. Καμία αναφορά για Χριστιανική η «Χριστιανιστική» οργάνωση.

Boko Haram terrorists, kidnap victims believed hiding in vast and treacherous forest–Fox News (“The ruthless Islamic terrorist behind the kidnapping of hundreds of Nigerian schoolgirls…”)

Boko Haram holds girls, kills 300 Nigerians–USA Today (“On Wednesday, Nigerian officials confirmed that Islamists killed as many as 300 people in the town of Gamboru Ngala…”)
Boko Haram’s Local Fight Suddenly Gets International Scrutiny–NPR (“Theradical Islamist group Boko Haram isn’t new…”)
Boko Haram ‘to sell’ Nigeria girls abducted from Chibok–BBC (“NigerianIslamist militant group Boko Haram…”)
Boko Haram: The group behind the brazen Nigerian schoolgirl kidnappings–CBC (“Islamic group kidnapped over 300 Nigerian schoolgirls…The group is part of a jihadist Islamist organization that has been linked to al-Qaeda…”)

Εδώ έμμεσα ενοχοποιείται και το Ισλάμ. Η Μπόκο Χαράμ περιγράφεται ως «Ισλαμική» ομάδα και όχι ως αιρετική σέκτα όπως πιστεύουμε ως Ορθόδοξοι Μουσουλμάνοι (το ίδιο πιστεύουμε και για την αλ Κάηντα και για την ISIS).

Όταν ο «Μουσουλμάνος» θα βιάσει, θα απαγάγει, θα κλέψει η γενικά θα διαπράξει έγκλημα, το μιντιακό κατεστημένο οφείλει να ενοχοποιήσει και το Ισλάμ. Όταν ο Χριστιανός εγκληματίας διαπράξει τα ίδια εγκλήματα, τότε δεν είναι τρομοκράτης, απλά είναι ένας «κακός άνθρωπος», που βεβαίως δεν σχετίζεται με την θρησκεία του, παρόλο που ο ίδιος δηλώνει πιστός Χριστιανός και εγκληματεί εις το όνομα του «Κυρίου»…

 Άχμαντ Ελντίν

Διαβάστε επίσης: Ισλαμιστής vs Μουσουλμάνος 

—————————————–

[1] http://www.washingtonpost.com/politics/federal_government/gandomi-coordinated-us-efforts-to-end-the-atrocities-of-the-lords-resistance-army-in-central-africa/2014/04/28/07107392-cf24-11e3-937f-d3026234b51c_story.html

[2] http://africa.answers.com/human-rights/who-really-is-joseph-kony

4 σκέψεις σχετικά με το “Γιατί οι Χριστιανικές τρομοκρατικές οργανώσεις δεν αποκαλούνται «Χριστιανιστικές»;

Add yours

 1. Όλα καλά με την υπεράσπιση από μέρους σας της μονοθεϊστικής θρησκείας σας και την αποκάλυψη των αντι-ισλαμικών ρατσιστικών στερεοτύπων, την αποκάλυψη των διάφορων (ακροδεξιάς έμπνευσης) χριστιανικο-φονταμενταλιστικών τρομοκρατικών ομάδων κ.λ.π Δεν θα ήθελα όμως να σας κρύψω την οργή μου για το ακραίο σας μίσος προς τους αδερφούς σας (και αδερφούς μου, περισσότερο από εσάς) σιϊτες μουσουλμάνους. Χρησιμοποιείτε τον όρο «χαρητζιτισμός» για να κρύψετε με προπαγανδιστικό τρόπο την ενοχή του σουνιτισμού (έστω σε ακραία σαουδαραβική μορφή) όσον αφορά τον αφιονισμό, το μίσος, τις διώξεις, τους βιασμούς, τις δολοφονίες, τις εκτελέσεις, απέναντι στους σιϊτες. Αλλά το αίσχος της σαουδαραβικής σας νοοτροπίας, που έχει εξευτελίσει το Ισλαμ παγκοσμίως, είναι πως μας περνάτε για ηλίθιους και εσάς για έξυπνους ενοχοποιώντας εμμέσως τα θύματα για τις πομπές και τις αμαρτίες των θυτών. Το να μιλά κανείς για «χαριτζητισμό» (κάτι που υπάρχει σε λίγα απομεινάρια και το ξέρετε) όταν έχουμε να κάνουμε με επιδοτούμενους από τις Η.Π.Α και την σαουδική αραβία σουνίτες τρομοκράτες είναι ντροπή, είναι κάτι χυδαιότερο από την ίδια την πράξη των ίδιων των τρομοκρατών-ισλαμοφασιστών αφού σημαίνει συμβολική σκύλευση των νεκρών, αθώωση των πραγματικών δολοφόνων που είναι οι σαουδάραβες χρηματοδότες αφιονιστές, γνωστοί για την υποκρισία τους και τις απάνθρωπες μεθόδους τους. Με όλη μου την ψυχή σας εύχομαι καλή αποτυχία, ελπίζοντας οι σιϊτες ιρανοί να βάλουν το κράτος ζόμπι της; Σαουδικής αραβίας στην κολασμένη θέση του..

  1. Εάν θέλετε να εκφράσετε οργή για οποιοδήποτε «ακραίο» μίσος, τότε σταθείτε μπροστά σε ένα καθρέφτη και κοιταχτείτε. Το ακραίο μισός σας προς την Σ. Αραβία το βλέπετε; Μάλλον όχι. Βλέπω ακόμα ότι δεν γνωρίζετε τι είναι Χαρητζιτισμός ούτε επίσης την ιστορία και την παρουσία του στις εποχές μας. Σας παραπέμπω στο άρθρο που καταπιάνεται με τους «αδελφούς Μουσουλμάνους». Ότι γράφω το καλύπτω και το «δένω» με στοιχεία και πηγές. Από την άλλη εσείς εκφράζεστε με θεωρίες συνομωσίας και γράφετε ορμώμενος από φιλορωσικές ιδεολογίες. Η τρομοκρατία όπως έχουμε αποδείξει, από τα Ισλαμικά κείμενα, δεν έχει καμία θέση στο αυθεντικό Ορθόδοξο Ισλάμ (Σουνιτισμός – Σαλαφισμός). Καλά θα κάνετε λοιπόν ότι έχετε να πείτε να το λέτε επιχειρηματολογώντας και όχι λόγο φιλορωσικών συναισθημάτων (γιαυτο και η αγάπη σας με τους πολυθεϊστές σιίτες). Η θεωρίες συνωμοσίας είναι για συζητήσεις καφενείου. Και μια συμβουλή, μάθετε να εκφράζεστε χωρίς να χαρακτηρίζετε. Με το να χυδαιολογείτε δεν αποδεικνύετε τίποτα άλλο παρά μόνο την αδυναμία σας να υποστηρίξετε την θέση σας…

 2. Η σύνδεση που κάνετε μεταξύ των αποκλινόντων από τον Σουνιτισμό αλλά παρ’όλα αυτά σουνιτών «Αδελφών Μουσουλμάνων»( που έχουν όντως επιρροές από τον Σουφισμό) και του Χαρητζιτισμού είναι έωλη, εξωπραγματική και καθόλου αποδεικνυόμενη με έναν οποιοδήποτε στοιχειωδώς λογικό τρόπο ερμηνείας. Η σύνδεση αυτή «πηδάει» κάποιους αιώνες και συνδέει ένα «εξισωτικό-εξτρεμιστικό-επαναστατικό» και μάλλον σιιτικής έμπνευσης κινημα, χαμένο στα βάθη των αιώνων με λίγα απομεινάρια αν δεν κάνω λάθος, με ένα συγχρονο πολιτικο-θρησκευτικό κίνημα φαινόμενο που αφορά μια προσπάθεια αντίδρασης στην εκκοσμίκευση και την δυτική αποικιοκρατία και ταυτόχρονα την γονιμοποίηση του ισλάμ από τις νέες ανάγκες και τα νέα καθήκοντα που αυτές φέρνουν, αλλά με υπερσυντηρητικό σουνιτικό πνεύμα επί της ουσίας. Είναι αλήθεια πως η Αλ Κάιντα (κυρίως ο Αλ Ζαουάχρι) έχει καταγωγική σχέση με αυτό το κίνημα, αλλά επίσης έχει σχέση με κύκλους της κυρίαρχης τάξης στην Σαουδική Αραβία που την επιδότησαν και την «χάρισαν» στις ΗΠΑ για να συμμετέχει στον αντισοβιετικό αγώνα στο Αφγανιστάν. Πρόκειται όμως (και οι αδελφοί Μουσουλμάνοι και η Αλ-Κάιντα) για Σουνίτες, έστω αποκλίνοντες, ενω οι της Αλ-Κάιντα μισούν τον Σιιτισμό, τον έξοχο αλεβιτισμό, τον έξοχο αλαουτισμό, σε βαθμό εξοντώσεως των καλύτερων, των ανθρωπινότερων, των ιερότερων λαών του Μουσουλμανικού κόσμου: του ιερού Σιιτικού, του ιερού Αλεβίτικου, του ιερού αλαουιτικού Λαού, που διασώζουν την αληθινή ιστορία, την ανθρωπιά, την ουσία του Ισλάμ και διασώζουν το πραγματικα αδερφικό μήνυμα του ανθρώπινου κειμένου του Κορανίου, όπως και άλλοι «αιρετικοί» (στον Χριστιανισμό) το πραγματικά αδερφικό μήνυμα της καινής διαθήκης κ.ο.κ σε όλες τις »θρησκείες»..Το μίσος σας λοιπόν δεν μπορεί να κρύψει την αλήθεια: το μίσος όλων των υπερασπιστών του γράμματος έναντι του πνεύματος, των λατρευτών της φαινομενικότητας έναντι των φυλάκων της ουσίας, το μίσος των φανατικών του τύπου έναντι των μυστών, το μίσος των εξουσιαστών έναντι των φτωχών και ηττημένων, το μίσος των υποκριτών έναντι των αγνών, το μίσος των μισούντων έναντι των αγαπώντων, το μίσος των προδοτών έναντι των πιστών, το μίσος για τον άλλο άνθρωπο, την άλλη πίστη, τον άλλο δρόμο, τους ΠΟΛΛΟΥΣ δρόμους προς το ΕΝΑ. Με τι ευκολία δίνουν ονόματα κάποιοι και σεις! και με τι ευκολία αυτοπροσδιοριζονται ως οι τηρητές, οι τιμητές, οι θεματοφύλακες, όλοι οι ακόλουθοι της ανομίας και του δόγματος του «Θείου» Λόγου, του υποτίθεται ενός Λόγου, που στην πραγματικότητα είναι ο Λόγος ο εξωτερικός, ο φτωχός συγγενής του ζωντανού πνεύματος της ιερότητας. Τι σημασία έχουν οι φλυαρίες σας, τα ανούσια δόγματά σας και υμών και των άλλων θρησκευμάτων (των «απίστων»)? καμία σημασία. Οι αδερφοί σας, οι σιίτες (οι «πολυθεϊστές») σκοτωνονται, βιάζονται, εκτελούνται , εξευτελίζονται, και σκυλεύεται η τιμή τους με τις συκοφαντίες και τα εξευτελιστικά ονόματα που τους προσδίδετε. Ξέρετε κάτι? Δεν ξέρω αν υπάρχει θεός, δεν είμαι τόσο σίγουρος αν υπάρχει όπως εσείς που τον έχετε στο τσεπάκι σας και τον επικαλείστε με κάθε τρόπο για να δικαιολογήσετε το καθε τι, αλλά για ένα πράγμα είμαι σίγουρος: πως αν υπάρχει έχετε μιά σίγουρη θέση στην Κόλαση. Σας το λέω με σιγουριά. Η θέση σας στην Κόλαση είναι εξασφαλισμένη, μέχρι να ζητήσετε συγγνώμη, και σεις και όσοι δικαιολογούν τα ψεύδη τους και την υπερηφάνια τους μέχρι τέλους (είτε είναι σουνίτες, σιιτες μουσουλμάνοι, είτε χριστιανοί, βουδιστές, άθεοι, ινδουιστές,)..

  1. Η επίδειξη ασχετοσύνης περί Ισλαμικής θεολογίας και ιστορίας συνεχίζεται από μεριά σου. Γράφεις απλά για να γράψεις χωρίς να λες τίποτα στην ουσία. Εκφράζεις προσωπικές απόψεις που απορρέουν καθαρά από τα φιλορωσικά σου συναισθήματα. Δοξάζεις τους ειδωλολάτρες Σιίτες του δαιμονικού πνεύματος μόνο και μόνο γιατί η Ρωσία τους υποστηρίζει. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.

   Είναι τιμή μου να μισείς εσύ (σαν άθεος που είσαι) την Ισλαμική Ορθοδοξία (Σουνιτισμός – Σαλαφισμός) και να ενστερνίζεσαι τις απόψεις των Σιιτών. Αυτό λέει πολλά. Η πλάνη θα αγαπήσει και θα στηρίξει την πλάνη. Ο Σατανάς θα στηρίξει τα δαιμόνια. Αν και δεν νομίζω να το κάνεις για ιδεολογικούς λόγους, όπως είπα, απλά εσύ και οι όμοιοι σου είστε υποταγμένα προβατάκια στις πολιτικές ατζέντες της μαμάς Ρωσίας.

   Ο Σουνιτισμός είναι το να είσαι προσκολλημένος στην Σούννα. Η Σούννα με την σειρά της δεν περιέχει καμία τρομοκρατική διδασκαλία. Είναι η τήρηση της Προφητικής παράδοσης/διδασκαλία. Η Προφητική διδασκαλία αναιρεί τις σιιτικές, χαριτζητικές και λοιπές πλανεμένες σέκτες. Αυτό είναι ξεκάθαρο και αποδεδειγμένο από την αρθρογραφία που σου παρέθεσα (που αμφιβάλω εάν έριξες ώστε μια ματιά).

   Παραδέχεσαι ότι αυτές οι τρομοκρατικές ομάδες αποκλίνουν από τον σουννιτισμό αλλά εξακολουθείς να πιστεύεις ότι είναι σουννιτικές (!;). Εάν κάτι αποκλίνει από το αρχικό σχέδιο τότε παύει να είναι κομμάτι από αυτό το σχέδιο.

   Όσον αφορά το πνεύμα εναντίον του «κατά γράμμα» τότε μαθέ ότι πνεύμα απορρέει από το κατά γράμμα. Δεν μπορεί να προκύψει ορθό πνεύμα αν δεν υπάρχει η μελέτη του γράμματος, εκτός βεβαίως αν μιλάμε όχι για το πνεύμα αλλά για πνευματισμό (δηλαδή σατανισμό, άρα σωστά εννοείς τους Σιίτες).

   Τέλος, πρέπει να καταλάβεις ότι δε μπορείς να εκφράζεις άποψη για το ποιος εκπροσωπεί το Ισλάμ στην αγνή του μορφή. Και αυτό γιατί δεν γνωρίζεις περί Ισλάμ (το έχεις αποδείξει δυο φορές μέχρι τώρα) ούτε έχεις πρόσβαση στις πηγές του και τις διδασκαλίες του. Κατευθύνεσαι καθαρά από πολιτικές τρίτων και όχι μέσω μιας αντικειμενικής προσωπικής μελέτης – έρευνας.

   Όπως βλέπεις σου επιτρέπω να εκφράζεσαι και να λες την άποψη σου, αλλά δυστυχώς δεν σέβεσαι την ελευθερία αυτή διότι χυδαιολογείς. Το επόμενο σχόλιο σου, σε περίπτωση που θα περιέχει ύβρεις, θα διαγραφεί αυτόματα…

Στο AhmadEldin.blog θεωρώ ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζεται, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι υιοθετώ τις απόψεις αυτές. Το κάθε σχόλιο εκφράζει τον σχολιαστή και μόνο. Παρακαλώ πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Σχόλια με ύβρεις, ειρωνείες, προκλήσεις, χλευασμούς, θα διαγράφονται αυτόματα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: