Ένας άνδρας, ντυμένος με μαύρα ρούχα και μαύρο σκούφο, εισέβαλε σε ένα Τζαμί στην Ζυρίχη ανοίγοντας πυρ ενάντια σε Μουσουλμάνους που προσεύχονταν το βράδυ της Δευτέρας, τραυματίζοντας τρεις ανθρώπους
Ο δύο από τους τρεις άνδρες – 30, 35 και 56 ετών – τραυματίστηκαν σοβαρά, σύμφωνα με την αστυνομία της Ζυρίχης.

Ο φερόμενος ως δράστης, ένας άνδρας περίπου 30 ετών, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, διέφυγε από το σημείο της επίθεσης, σύμφωνα με την αστυνομία.
Όπως ανέφεραν οι αρχές, ένα πτώμα εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση, αλλά δεν έχει αποσαφηνιστεί αν αυτό συνδέεται με την ένοπλη επίθεση. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.
Η αστυνομία τόνισε πως συνέλεξε αποδεικτικά στοιχεία εντός του κτιρίου, χωρίς να δίνει λεπτομέρειες για τα κίνητρα ή το υπόβαθρο του υπόπτου.
Πηγή: Real.gr
Σχόλιο:
Ούτε η παραμικρή κουβέντα από τα ΜΜΕ όταν τα θύματα τρομοκρατίας ειναι Μουσουλμάνοι. Ούτε η παραμικρή αναφορά στο θρήσκευμα τους.
Ο δράστης ήταν μουσουλμάνος άλλου δόγματος τι να πούνε τα ΜΜΕ;Ότι μουσουλμάνοι σκοτώνουν μουσουλμάνους;Οι διαμάχες Σιιτών-Σουνιτών δεν αφοράν εμάς τους Έλληνες που δεν είμαστε μουσουλμάνοι αφοράν μόνο τους μουσουλμανικούς λαούς….
Ο δράστης δεν είχε καμία σχέση με Ισλαμικούς κύκλους ουτε ήταν Μουσουλμάνος. Ακροδεξιός Εθνικιστής κατά πασα πιθανότητα. Και ακόμα αν ηταν Μουσουλμάνος γιατί να μην αναφερθεί η είδηση των θυμάτων (οι οποίοι ήταν Μουσουλμάνοι); Ούτε ηταν καμία διαμάχη Σιιτών Σουννιτών.