Τι θα γινόταν αν ο μακελάρης του Τέξας ήταν Μουσουλμάνος;

Ο μακελάρης Devin Patrick Kelley που σκότωσε 26 άτομα και τραυμάτισε άλλους 24 σε εκκλησία στο Τέξας, αναγνωρίστηκε από την αστυνομία απλά ως ένας «λευκός νέος». Οι δικαιολογίες άρχισαν αυτόματα και κάνουν λόγο για ένα «διαταραγμένο» άτομο με πολλά «ψυχολογικά» προβλήματα. Επίσης, συμμαθητές και συνεργάτες του μακελάρη, τον περιγράφουν ως έναν φανατικό άθεο που μισούσε την θρησκεία, οπου και παρακινήθηκε από ιδεολογικά κίνητρα.

Μπορεί να φανταστεί κάποιος για μια στιγμή τι θα συνέβαινε στην περίπτωση που ο μακελάρης ήταν Μουσουλμάνος; Θα είχαμε 24αρες και συνεχόμενες τηλεοπτικές μεταδώσεις, τρομολαγνικά δημοσιεύματα, τηλεοπτικά πάνελ από «αναλυτές» και ισλαμοφοβικούς που θα μας βομβάρδιζαν με πολεμικές και λασπολογίες προς το Ισλάμ και τους Μουσουλμάνους.

Στην περίπτωση του άθεου μακελάρη, η ιδεολογία δεν κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου, το θέμα παίζεται για δυο ημέρες το πολύ, ο δράστης είναι απλά ένας «τρελός», δεν τίθεται θέμα τρομοκρατίας, και κάπου εδώ όλα λογικοποιούνται και τερματίζονται, έτσι απλά. Η κοινωνία καλείται να επιστρέψει στους φυσιολογικούς της ρυθμούς.

Σε περίπτωση που ήταν Μουσουλμάνος ο δράστης, θα είχαμε τους γνωστούς αμόρφωτους (δες παράδειγμα τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο και τους ομοίους του), να γραφούν τρομολαγνικά σενάρια για την καταστροφή της Δύσης από τους «κακούς» Μουσουλμάνους.   

Η είδηση δεν πουλάει όταν δεν πρόκειται για Μουσουλμάνο «τρομοκράτη». Και φυσικά «τρομοκρατική» βαφτίζεται μόνο η εγκληματική πράξη Μουσουλμάνου.   

Άχμαντ Μ.Ελντίν

Στο AhmadEldin.blog θεωρώ ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζεται, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι υιοθετώ τις απόψεις αυτές. Το κάθε σχόλιο εκφράζει τον σχολιαστή και μόνο. Παρακαλώ πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Σχόλια με ύβρεις, ειρωνείες, προκλήσεις, χλευασμούς, θα διαγράφονται αυτόματα

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑