Μερικά ερωτήματα για την δολοφονία Αμερικανίδας από Τούρκους αστυνομικούς (βίντεο)

Το βίντεο δείχνει την Τουρκική αστυνομία να δολοφονεί μια γυναίκα, την Tracey Lynn Brown στο αεροδρόμιο Ατατούρκ στην Κωνσταντινούπολη. Προκύπτουν μερικά ερωτήματα:

  • Τα ΜΜΕ γιατί δεν καλύπτουν το γεγονός με την ίδια ένταση όπως στην περίπτωση του Κασόγκι;
  • Το Κατάρ θα απαιτήσει από τον Ερντογάν να εγκαταλείψει την εξουσία, έτσι όπως ζήτησε από τον Πρίγκιπα Μπιν Σαλμάν; Θα απαιτήσει εξηγήσεις για το ποιος διέταξε τον φόνο;
  • Θα βγουν οι «Αδελφοί Μουσουλμάνοι» να ανακηρύξουν μποϊκοτάζ στην Τουρκία έτσι όπως ανακήρυξαν μποϊκοτάζ στο Χάτζ προς την Σαουδική Αραβία;
  • Γιατί τα ΜΜΕ δεν μεταδίδουν το γεγονός 24 ώρες το 24αρο με σχετικές πολιτικές αναλύσεις;
  • Από την στιγμή που έχουμε μια ξεκάθαρη δολοφονία που καταγράφηκε σε βίντεο, γιατί γίνονται αποδεκτές οι τουρκικές προπαγανδιστικές δικαιολογίες δίχως έρευνες;
  • Είναι τυχαίο που ο Κασόγκι και η αμερικανίδα γυναίκα που δολοφονήθηκε στο αεροδρόμιο, και οι δυο τους έχασαν την ζωή τους σε τουρκικό έδαφος;
  • Τουρκικό δικαστήριο καταδίκασε τους ενόχους σε 7 χρόνια (μόνο) φυλάκιση (που σημαίνει ότι σε 5 χρόνια θα είναι ελεύθεροι), ενώ την ίδια ώρα οι ένοχοι για τον φόνο του Κασόγκι καταδικάστηκαν σε θανατική ποινή.

Αυτά τα ολίγα, έτσι ώστε να καταλάβουμε τα βρώμικα παιχνίδια των προπαγανδιστών και των συκοφαντών.

Άχμαντ Μ.Ελντίν

5 σκέψεις σχετικά με το “Μερικά ερωτήματα για την δολοφονία Αμερικανίδας από Τούρκους αστυνομικούς (βίντεο)

Add yours

  1. «Τα ΜΜΕ γιατί δεν καλύπτουν το γεγονός με την ίδια ένταση όπως στην περίπτωση του Κασόγκι;»

    Το ίδιο είναι;

    «Το Κατάρ θα απαιτήσει από τον Ερντογάν να εγκαταλείψει την εξουσία, έτσι όπως ζήτησε από τον Πρίγκιπα Μπιν Σαλμάν; Θα απαιτήσει εξηγήσεις για το ποιος διέταξε τον φόνο;»

    Σε τί ευθύνεται ο Ερντογάν γι’ αυτό;

    «Γιατί τα ΜΜΕ δεν μεταδίδουν το γεγονός 24 ώρες το 24αρο με σχετικές πολιτικές αναλύσεις;»

    Το ίδιο είναι; Κάτι που δεν έγινε κρυφά, κάτι που έγινε από ζήλο.

    «Από την στιγμή που έχουμε μια ξεκάθαρη δολοφονία που καταγράφηκε σε βίντεο, γιατί γίνονται αποδεκτές οι τουρκικές προπαγανδιστικές δικαιολογίες δίχως έρευνες;»

    Καμία δικαιολογία και καμία προπαγάνδα. Τη μόνη προπαγάνδα την κάνεις εσύ. Καθίκι. Και το ξέρεις ότι είσαι ψεύτης και υποκριτής. Κάθαρμα

    «Είναι τυχαίο που ο Κασόγκι και η αμερικανίδα γυναίκα που δολοφονήθηκε στο αεροδρόμιο, και οι δυο τους έχασαν την ζωή τους σε τουρκικό έδαφος;»

    Το Σαουδαραβικό προξενείο είναι σαουδαραβικό και όχι τουρκικό έδαφος.

    «Τουρκικό δικαστήριο καταδίκασε τους ενόχους σε 7 χρόνια (μόνο) φυλάκιση (που σημαίνει ότι σε 5 χρόνια θα είναι ελεύθεροι), ενώ την ίδια ώρα οι ένοχοι για τον φόνο του Κασόγκι καταδικάστηκαν σε θανατική ποινή.»

    Οι Τούρκοι αστυνομικοί θα έπρεπε μόνο να τεθούν σε διαθεσιμότητα. Αντιθέτως οι «ένοχοι» για τον φόνο του Κασόγξι, καταδικάστηκαν σε θανατική ποινή για να ρίξει κάποιο καθίκι – ξέρεις ποιός – στάχτη στα μάτια του κόσμου. Δεν καταδικάστηκε όμως αυτός που έδωσε την εντολή. Και ξέρεις ποιός είναι. Το επιβεβαίωσε άλλωστε και η CIA, άσχετα αν μετά το πήρε πίσω.

    «Αυτά τα ολίγα, έτσι ώστε να καταλάβουμε τα βρώμικα παιχνίδια των προπαγανδιστών και των συκοφαντών.»

    Την προπαγάνδα την κάνεις ΕΣΥ και το ξέρεις. Βρωμερό σκουλίκι. Μπορεί να πείθεις τα πρόβατα που σε ακολουθούν, εμένα όμως όχι.

    1. Η περίπτωση της δολοφονίας της Αμερικανίδας στο τουρκικό αεροδρόμιο είναι σαφώς χειρότερη από την περίπτωση του Κάσογκι. Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ότι πρόκειται για ένα σκάνδαλο το οποίο αξίζει παγκόσμια κάλυψη όπως στην περίπτωση του Κασόγκι.

      Δεν λέμε ότι ευθύνεται ο Ερντογάν, προβάλουμε την ασυνέπεια των επικριτών της Σαουδικής Αραβίας που ρίχνουν το φταίξιμο, δίχως αποδείξεις, στον Ίμπν Σαλμάν.

      Η δολοφονία της Αμερικανίδας και κρυφά έγινε, στο μικρό δωμάτιο, και από ζήλο των αστυνομικών.

      «Το Σαουδαραβικό προξενείο είναι σαουδαραβικό και όχι τουρκικό έδαφος», ναι με την διαφορά ότι βρίσκεται μέσα στην Τουρκία (αυτά επακριβώς είναι τα λεγόμενα του Ερντογάν).

      Αφού, σύμφωνα με εσένα, οι Τούρκοι αστυνομικοί έπρεπε να τεθούν μόνο σε διαθεσιμότητα, τότε γιατί έλαβαν ποινή φυλάκισης; Οι ένοχοι στην περίπτωση του Κασογκι εξακριβώθηκαν, ομολόγησαν, δικάστηκαν και έλαβαν ποινή θανάτου, όχι φυλάκισης λίγων ετών. Τεράστια διαφορά.

      Η CIA ουδέποτε αναφέρθηκε στον Ιμπν Σαλμάν ως ένοχο. Αξιωματούχοι της υπηρεσίας που πρόσκεινται σε πολιτικούς αντιπάλους του Τράμπ ανέφεραν αντικρουόμενες θέσεις, μόνο και μόνο για να στοχοποιοησουν γεωπολιτικά την Σ.Αραβία. Εάν σε ενδιαφέρουν οι επίσημες θέσεις της CIA καλό είναι να ρίξεις μια ματιά να δεις τι λέει και για την Τουρκία και την σχέση της με την ΙΣΙΣ.

      Τις βρισιές τις προσπερνάω. Βρίσκεσαι σε παραλήρημα λογω γεγονότων και σε πονάνε. Η Τουρκολαγνεία από την οποία διακατέχεσαι σου έχει κάψει κάθε εγκεφαλικό κύτταρο λογικής.

  2. Σαλάμ αλέικουμ.

    Λέω σαλάμ αλέικουμ, αν και δεν περιμένω να πάρω κάποια απάντηση του τύπου «ουά αλέικουμ σαλάμ» καθότι είμαι αιρετικός, κακοποιός, κακοποίος παιδιών και όπως αλλιώς ψευδώς με χαρακτηρίζεις.

    Να τα πάρουμε από την αρχή; Είπες ότι σε έβρισα. Πράγματι. Μόνο που το σχόλιο που σου έγραψα ήταν ιδιωτικό, που θα το έβλεπες ΜΟΝΟ εσύ, διότι για να φανεί δημόσια θα έπρεπε εσύ να το εγκρίνεις. Και το γνωρίζεις πολύ καλά. Αποδεικνύεται όμως ότι οι χαρακτηρισμοί που σου έγραψα ήταν ΠΟΛΥ σωστοί, διότι εσύ δεν απαντάς με επιχειρήματα αλλά με απειλές. Τις απειλές σου λοιπόν να τις βάλεις εκεί που ξέρεις. Μα δεν σε ενόχλησε η και καλά εξύβριση’ σε ενόχλησε επειδή πήρα το μέρος της Τουρκίας και όχι της Σαουδικής Αραβίας. Σε ενόχλησε επειδή είπα ότι σε ξέρω ΚΑΛΑ και είναι αλήθεια. Το ξέρεις και το ξέρω και ξέρεις ότι το ξέρω/ Γι’ αυτό όπως σου είπα, τις κατηγορίες και το δήθεν δίκιο σου στα πρόβατα που σε ακολουθούν και ΌΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ!

    Πάμε παρακάτω. Μίλησες για κακοποίηση. Δεν υπήρξε ΚΑΜΙΑ κακοποίηση παιδιού. Το μόνο μου λάθος στην περίπτωση αυτή είναι τα νεύρα μου, ότι είμαι νευρικός και φωνάζω. Αυτό είναι όλο και ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ και το γνωρίζεις καλά. Μίλησες για σεξουαλική παρενόχληση. Είσαι αισχρός διότι δεν υπήρξε ΟΥΔΕΜΙΑ σεξουαλική παρενόχληση. Το μόνο που υπήρξε ήταν ότι κάποτε είχα στείλει αίτημα φιλίας στο facebook στη γυναίκα του Βασίλη (του Ίσα) από το Αργυρόκαστρο. Τότε ακόμα δεν γνώριζα τον Ίσα. Μου ζήτησε τον λόγο και του εξήγησα ότι δεν υπήρχε ΟΥΔΕΜΙΑ κακιά πρόθεση εκ μέρους μου και εκεί έληξε το θέμα πολύ ευγενικά. Μία άλλη περίπτωση ήταν μία κοπέλα από τη Δράμα. Η κοπέλα ήθελε να ασπαστεί το Ισλάμ. Επειδή ήταν μικρούλα και κάπως ανώρυμη, άρχισε να μου λέει όλη της τη ζωή και τί πράξεις είχε κάνει με τον γκόμενο της κ.τ.λ. Εγώ τη συμβούλεψα και της είπα ότι καλό θα ήταν να αφήσει στην πάντα αυτές τις πράξεις και να προσέχει και να κατανοήσει ότι έκανε λάθος. Να κάνει τάουμπα με λίγα λόγια και να είναι ήρεμη στο σπίτι της, να είναι ευγενική με τους γονείς της και γενικά να αφήσει τις κακιές παρέες. Μία μόνο φορά απείλησα μία κοπέλα, μουσουλμάνα, και αυτό γιατί ήρθε στο σπίτι μου και μου έκλεψε το κινητό μου τηλέφωνο. Εκείνη βέβαια το αρνήθηκε. Φυσικά οι απειλές μου ήταν μόνο λόγια που δεν επρόκειτω να γίνουν πράξη και αυτό το κατανόησε η ΊΔΙΑ Η ΚΟΠΈΛΑ αλλά και η γυναίκα μου.

    Πάμε παρακάτω. Μίλησες για τρομοκρατία. Είσαι αχρείος, διότι ξέρεις ότι έχω γράψει άρθρα ΕΝΑΝΤΙΟΝ των τζιχαντιστών και της τρομοκρατίας. Μάλιστα έχω προωθήσει και το δικό σου άρθρο (Φάκελος Τρομοκρατίας) σε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ανθρώπους, σε μητροπόλεις, σε ομάδες και σελίδες στο facebook, σε κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς, σε εφημερίδες, σε δημοσιογράφους όπως ο Δήμος Βερίκυος και άλλους) και ΤΟ ΓΝΩΡΊΖΕΙΣ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ! Αν υπήρξε από μένα κάποια θετική αναφορά στο ΙΣΙΣ, αυτό ήταν σίγουρα ένα ΛΑΘΟΣ μου αλλά θα έγινε σίγουρα το 2013-2014, τότε που ακόμα αυτοί οι αλήτες δεν είχαν δείξει το πραγματικό τους πρόσωπο. Από τότε και μετά υπήρξε εκ μέρους μου ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ της τρομοκρατίας (και του ΙΣΙΣ, της Αλ-Κάιντα, της Αλ-Σαμπάμπ, της Μπόκο Χαράμ) κ.τ.λ. Και όλα αυτά τα γνωρίζεις.

    Επομένως οι οποιοι χαρακτηρισμοί μου προς εσένα ήταν ΑΠΟΛΥΤΑ σωστοί! λυπάμαι, διότι κάποτε σε είχα πολύ ψηλά.

    1. Δεν θα λάβεις απάντηση στον Ισλαμικό χαιρετισμό διότι είσαι Άσαρι στην Ακιντα σου. Έχεις εγκαταλείψει την Ισλαμική Ορθόδοξη θεολογία κα δογματική (έτσι όπως αποστάτησες 2 φορές από το Ισλάμ παλιότερα) από την στιγμή που έχεις υιοθετήσει την ακίντα των Άσαρι και των υπολοίπων που τους μοιάζουν.

      Επιλέγεις να δημοσιεύσεις την κατάσταση σου, γιατί φοβάσαι. Τα πράγματα όμως τα κάνεις ακόμα χειρότερα για τον εαυτό σου γιατί στην ουσία αποδεικνύεις για αυτά τα οποία σύντομα θα σε κυνηγήσει ο νόμος. Στην ουσία τα παραδέχεσαι όλα. Κελάηδησες από μόνος σου πάνω στον πανικό σου. Κάνω μια σύντομη αναφορά μιας και εσύ επέλεξες την δημοσιοποίηση των θεμάτων σου: (εγώ στα έγραψα ιδιωτικά)

      Παραδέχεσαι ότι κακοποίησες το παιδί σου, λεκτικά (και δεν το έχεις κάνει μια φορά όπως ξέρεις). Πες μας σε παρακαλώ «Αλι». Αληθεύει ότι άφηνες το παιδί σου νηστικό τα πρωινά γιατί δεν ξύπναγες από το ξενύχτι σου στον υπολογιστή; Δεν αληθεύει ότι σε απείλησε η γυναίκα σου να σε αφήσει επειδή το χτύπησες (επανειλημμένα) πάνω στα νευρά σου; Στη συνέχεια, εμμέσως πλην σαφώς, ομολογείς και τις παρενοχλήσεις (απειλές όπως λες) στις κοπέλες, όμως ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είναι έτσι ακριβώς όπως τα περιγράφεις και δεν είναι μόνο αυτά τα περιστατικά. Λες τα ήπια και όχι τα βαριά. Τα βαριά θα τα ακούσεις σε ηχητικές συνεντεύξεις σύντομα.

      Σε ξέρω πολύ καλά από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Σε ξέρω από πού ξεκίνησες, ποια διαδρομή στη ζωή σου ακολούθησες, τι είσαι και που έχεις καταλήξει. Κάνεις τον έξυπνο διαδικτυακά αλλα δεν τολμάς να κοιτάξεις τον άλλον στα μάτια, ούτε καν να μιλήσεις από το τηλέφωνο για να εξηγηθείς σαν άνδρας. Και αυτό γιατί ξέρεις πολύ καλά τα αίσχη σου. Προσπάθησα να σε νουθετήσω πολλές φορές, αλλά προκλητικά συνέχιζες τα ιδια και τα ιδια. Σε παρακάλεσα να μην χτυπάς το παιδί σου, να μην έχεις τουρκικές/αλβανικές εθνικιστικές τάσεις, να μην μιλάς περί Ισλάμ γιατί είσαι άσχετος και αδαής, να επικεντρωθείς στην οικογένεια σου, να μην κάνεις κακό στο σπίτι σου με τα ξενύχτια. Καθημερινά δεχόμουν τηλεφωνήματα από την οικογένεια σου για παράπονα προς το πρόσωπο σου. Και έχεις τα μούτρα να μιλάς από πάνω;

      Δεν σε κατηγορώ που υποστηρίζεις την Τουρκία, σε κατηγορώ γιατί επιτίθεσαι σε μια χώρα Μουσουλμανική (Σ.Αραβια) και επιτίθεσαι σε Μουσουλμάνο κυβερνήτη, οταν αυτό είναι ξεκάθαρα απαγορευμένο στην θρησκεία μας, μιας και αποτελεί μεθοδολογία των Χαριτζητών. Σε κατηγορώ επίσης για τα αίσχη σου (κακοποιείς το παιδί σου – παρενοχλείς αδελφές μας και όχι μόνο). Πως έχεις το θράσος λοιπόν να μιλάς για τιμιότητα;

      Ακόμα και τώρα εκφράζεσαι σαν ένα άτομο που πεζοδρομίου, και ο μόνος λόγος που δημοσιεύω αυτά τα σχόλια είναι για να ξέρει ο κόσμος τι είσαι (στην ουσία παραδέχεσαι μόνος σου τι άνθρωπος είσαι).

      Πλέον δεν με έχεις ψηλά, (και με αφήνει αδιάφορο το τι νομίζεις και το που με έχεις) διότι πήγα να προστατέψω το παιδί σου από τα βασανιστήρια που δέχεται. Δεν με έχεις ψηλά γιατί σε διορθώνω. Δεν με έχεις ψηλά γιατί δεν είμαι νοσταλγός της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και επειδή υποστηρίζω την χώρα του Ταουχίντ (Σ. Αραβία) Αυτό είναι το πρόβλημα σου.

      Όσον αφορά την ΙΣΙΣ, παραδέχεσαι και πάλι, ότι ΙΣΩΣ έχεις κάνει θετική αναφορά επειδή στην αρχή δεν είχαν δείξει τα αληθινά τους πρόσωπα. Λες ψέματα «Αλι». Εξαρχης μάθαμε την ΙΣΙΣ ότι είναι δολοφόνοι αθώων ανθρώπων και τρομοκράτες. Ξέρεις πολύ καλά ότι είχες (και έχεις) τέτοιες πεποιθήσεις (όπως έχεις και σουφικές). Απλά το άλλαξες το ποιηματάκι γιατί φοβήθηκες για το τομάρι σου από την ασφάλεια. Όχι μια «Αλι» αλλα 10αδες θετικές αναφορές σου για την ΙΣΙΣ σε φόρουμ. Και αφου πλέον την καταδικάζεις γιατί δεν διευκρίνισες σε αυτά τα φορουμ την στάση σου; Γιατί δεν έγραψες σε αυτά τα φόρουμ τις ανάλογες διευκρινίσεις;

      ΥΓ: Πες μας επίσης αν αληθεύει ότι ταξίδεψες στην Τουρκία και συναντήθηκες με Τούρκους που του εξέφρασες την επιθυμία σου να σκοτώσεις Έλληνες και να διαπράξεις τρομοκρατικές ενέργειες σε Ελληνικό έδαφος. Πρόσεχε τις απαντήσεις σου «Αλί» γιατί θα εκτεθείς και μάλιστα πολύ άσχημα.

  3. Σαλάμ αλέικουμ.

    Δεν θα πω πολλά πράγματα. Βασικά ντρέπομαι και το λέω δημόσια. Όχι για να πουν «κοιτάξτε τον ζητάει συγγνώμη» αλλά επειδή και τα σχόλια μου ήταν δημόσια, θέλω να εκφράσω και τη συγγνώμη μου. Συνεχίζω βέβαια να έχω ενστάσεις για το συγκεκριμένο άρθρο – και για κάποια άλλα άρθρα στην ιστοσελίδα – ωστόσο θεωρώ ότι ο τρόπος που εκφράστηκα ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Εκφράστηκα σαν ένας αμόρφωτος χωριάτης.

    Σημ. Όχι ότι έχω κάτι με τους χωριάτες. Ίσα-ίσα οι χωριάτες είναι λεβέντες και εργατικοί. Εννοώ ότι εκφράστηκα με λόγια χειρίστου επιπέδου και θέλω να ζητήσω συγγνώμη γι’ αυτό αλλά και για κάποια άλλα που μπορεί να είπα ή να έκανα εναντίον σου. Ίσως δεν το γνωρίζεις αλλά εγώ αισθάνομαι ενοχές, παρόλο που ό,τι είπα ή έκανα το έκανα με καλή πρόθεση.

    Ελπίζω να δεχτείς αδερφέ τη συγνώμη μου αυτή.

Στο AhmadEldin.blog θεωρώ ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζεται, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι υιοθετώ τις απόψεις αυτές. Το κάθε σχόλιο εκφράζει τον σχολιαστή και μόνο. Παρακαλώ πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Σχόλια με ύβρεις, ειρωνείες, προκλήσεις, χλευασμούς, θα διαγράφονται αυτόματα

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑