Ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα του Μπογδάνου με τα Νήπια;

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Βουλευτής της Ν.Δ, δημοσίευσε μια λίστα με παιδιά Νηπιαγωγείου για να μας δείξει την «απειλή» που δέχεται η Ελλάδα από τους ξένους και συγκριμένα από τους Μουσουλμάνους (και το τονίζουμε αυτό διότι η λίστα αποτελούταν από Μουσουλμανόπαιδα), θέλοντας με αυτόν τον τρόπο, υποτίθεται, να μας παρουσιάσει το δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια, ο βουλευτής της Ν.Δ τα μάζεψε, δίχως να ζητήσει συγνώμη, απλά προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι τη συγκεκριμένη λίστα την βρήκε ήδη δημοσιευμένη στο διαδίκτυο και «απλά» την αναδημοσίευσε.

Δεν επιθυμώ να εστιάσω στα περί απορρήτου, στοχοποιησης των παιδιών και όλα αυτά που ακούγονται. Θέλω να προσπαθήσω να εστιάσω στην ουσία, στο πραγματικό πρόβλημα του συγκεκριμένου Βουλευτή και των ομοϊδεατών του.

Το πραγματικό πρόβλημα του Μπογδάνου και του κάθε Μπογδάνου είναι το Ισλάμ και οι Μουσουλμάνοι. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο. Δεν του καίγεται καρφί για το δημογραφικό στην Ελλάδα, όπως επίσης δεν τον ενδιαφέρει η εθνική καταγωγή των παιδιών.

Σε  παλαιότερη ανάρτηση του, ο συγκεκριμένος φωτογράφιζε πολυκατοικία στα Σεπόλια, στην οποία διέμεναν μικρά παιδιά προσφυγόπουλα και έκανε λόγο για «διάβρωση της κοινωνικής συνοχής και της ειρήνης».

Για να το απλοποιήσουμε και να το μεταφράσουμε: Τα παιδιά αυτά, επειδή είναι Μουσουλμάνοι, απειλούν την κοινωνική συνοχή και την ειρήνη, σύμφωνα με τον Μπογδάνο. Με άλλα λόγια, το πρόβλημα του Μπογδάνου, δεν είναι η δήθεν πληθυσμιακή αντικατάσταση και αλλοίωση η οποία ακούγεται από την δεκαετία του 80 από συγκεκριμένους πολιτικούς κύκλους. Το πρόβλημα του Μπογδάνου είναι το Ισλάμ και ο Μουσουλμάνος.

Σε περίπτωση που τα νήπια αυτά της λίστας δεν είχαν αραβικά και πακιστανικά ονόματα, τότε ο βουλευτής δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Εάν έβλεπε ονόματα Σουηδικά, Γερμανικά, Φινλανδικά, δεν θα είχε κανένα θέμα. Εάν ήταν Εβραϊκά ονόματα, θα χειροκροτούσε κιόλας. Ας τολμούσε να εξέφραζε την ίδια σκέψη αν έβλεπε ονομασία τύπου Κοέν. Ξέρει πολύ καλά ότι η πολιτική του καριέρα θα είχε τελειώσει σε λιγότερο από 3 ώρες. Που το παίζουν μάγκες, εθνικιστές και πατριώτες; Οι δήθεν ανήσυχοι για το δημογραφικό, στους Μουσουλμάνους και τα παιδιά τους.

Η φύση του πολιτικού είναι αυτή της δημαγωγίας και του λαϊκισμού. Είναι επαγγελματίας ανθρωπιστής, επαγγελματίας αλληλέγγυος η επαγγελματίας πατριώτης. Σε προσωπικό επίπεδο, ούτε καν που νοιάζονται. Όλα και τα πάντα γιαυτούς είναι πολιτική, η οποία τίποτα δεν πιστεύει και ταυτόχρονα πιστεύει σε όλα, δίχως σταθερές αρχές και αξίες. Νοιάζονται μόνο να ενισχύσουν την δημοτικότητα τους στην γκρούπα που ανήκουν και σε αυτόν τον πολιτικό χώρο, μόνο ένας τρόπος υπάρχει να αυξάνεις την δημοτικότητα σου, να επιτίθεσαι στους Μουσουλμάνους και στο Ισλάμ.

Νοιάζεσαι πραγματικά για το δημογραφικό, νοιάζεσαι για την ταυτότητα του πληθυσμού, ωραία, δείξε μου τι έχεις εισηγηθεί στη Βουλή έτσι ώστε να ενισχύσεις την Ελληνική Οικογένεια, την Ελληνίδα μητέρα, τα παιδιά που γεννιούνται. Τίποτα απολύτως. Εσύ, που μας μιλάς για το δημογραφικό πρόβλημα, πόσα παιδιά έχεις; Ένα η κανένα, κατά πάσα πιθανότητα. Δεν είδα στο βιογραφικό σου καμία αναφορά στην οικογενειακή σου κατάσταση, που σημαίνει ότι δεν έχεις παιδιά. Τι μιλάς τότε; Υποτίθεται ότι είσαι παράδειγμα στη κοινωνία. Είσαι 42 ετών και δεν έχεις παιδιά. Είμαι 38 ετών και έχω τέσσερα. Συνεπώς, το πρόβλημα είναι δικό σου και όχι δικό μας.

Ας δούμε τώρα τα περί «κοινωνικής διάβρωσης της ειρήνης και της συνοχής». Κατηγορεί παιδιά, επειδή είναι Μουσουλμανοπαιδα, για διάβρωση της ειρήνης και της συνοχής. Αυτή είναι η κλασική ρητορική πολεμικής εδώ και δεκάδες χρόνια. Ο Δούρειος Ίππος του Ισλάμ η αλλιώς το λένε Ισλαμοποίηση.

Η μοναδική διάβρωση της ειρήνης και της συνοχής προέρχεται από αυτούς τους πολιτικούς και απο τον κύκλο τους, τον πολιτικό. Οι παραδοσιακοί πολέμιοι της κοινωνικής συνοχής είστε εσείς με τον διχαστικό σας λόγο με τον οποίο επιτίθεστε σε άτομα και κοινότητες που ποτέ δεν σας πείραξαν. Εχθροί της κοινωνικής συνοχής και της ειρήνης είστε εσείς που επιτίθεστε σε μικρά παιδιά και δημοσιοποιείτε λίστες παιδιών, στοχοποιώντας τα καταυτόν τον τρόπο, μόνο και μόνο επειδή είναι Μουσουλμανοπαιδα. Δεν έχετε κανένα, μα κανένα, απολύτως παράδειγμα να παραθέσετε κατά των Μουσουλμάνων και απολύτως τίποτα να τους προσάψετε που να δείχνει παραβίαση της κοινωνικής συνοχής και ειρήνης, αντιθέτως εσείς είστε γεμάτοι με παραδείγματα καταπάτησης της κοινωνικής συνοχής και ειρήνης, μόνο ο εμπρηστικός σας λόγος κατά αθώων, φτάνει και περισσεύει.

Χιλιάδες Μουσουλμανικές οικογένειες, εδώ και δεκαετίες, και γενικότερα οι Μουσουλμάνοι σαν κοινότητα, έχουν αποδείξει ότι είναι οι πιο φιλήσυχοι άνθρωποι. Μεγαλώνουν τα παιδιά τους, εργάζονται, ενσωματώνονται, όταν η ίδια η πολιτεία κάνει ότι μπορεί για το αντίθετο με τις Ισλαμοφοβικές πολιτικές της. Οι Μουσουλμάνοι ενσωματώνονται καθαρά από δικιές τους προσπάθειες, πρωτοβουλίες και ενέργειες. Σαφώς δεν είναι όλοι άγιοι ούτε είμαστε κοινωνία αγγέλων. Έχουμε και τα μαύρα πρόβατα όπως άλλωστε υπάρχουν σε κάθε κοινωνία, κοινότητα, θρησκεία, ιδεολογία και ομάδα ανθρώπων. Ο κανόνας όμως είναι τα άτομα αυτά, Μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, που σέβονται τους νόμους και προσφέρουν στο τόπο που ζουν. 

Αυτή η λίστα νηπίων, που αναδημοσιεύτηκε από τον τρομολάγνο βουλευτή, είναι το καλύτερο παράδειγμα για το πώς λειτουργούν οι προκαταλήψεις και τα στερεότυπα κατά των Μουσουλμάνων. Παιδιά που αύριο θα γίνουν κομμάτι αυτής της κοινωνίας,  μόλις στο 4ο έτος της ηλικίας τους, χαρακτηρίζονται επικίνδυνοι και μελλοντική απειλή, μόνο και μόνο γιατί είναι Μουσουλμάνοι. Στη νηπιακή τους ηλικία ακόμα, βίωσαν την πολεμική κατά της θρησκείας τους, όχι κατά του εθνικότητας τους.

Δείτε επίσης:

1) Περι Ισλαμοποίησης 

2) Ο Δούρειος Ίππος του Ισλάμ 

Στο AhmadEldin.blog θεωρώ ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζεται, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι υιοθετώ τις απόψεις αυτές. Το κάθε σχόλιο εκφράζει τον σχολιαστή και μόνο. Παρακαλώ πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Σχόλια με ύβρεις, ειρωνείες, προκλήσεις, χλευασμούς, θα διαγράφονται αυτόματα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: