Ο εξτρεμιστής αναλυτής α(αν)σφαλείας για άλλη μια φορά το βάζει στα πόδια

Ο κ.Μπανούτσος θεώρει το τελευταίο άρθρο, που κυριολεκτικά τον ξεγύμνωσε, ως ένα άρθρο με ύβρεις και ειρωνείες. Από πότε τα στοιχεία και τα στατιστικά επισήμων πηγών θεωρούνται ύβρεις και ειρωνείες; Ο εξτρεμιστής ακροδεξιός αναλυτής α(να)σφαλείας και τρομολάγνος Ανδρέας Μπανούτσος δικαιούται όλους τους χαρακτηρισμούς αυτούς. Πως αλλιώς περιγράφεις έναν άνθρωπο που σιωπά στην ακροδεξιά τρομοκρατία, εξυψώνει ακροδεξιούς Ισλαμφοβικούς (Spencer), καλεί στην παρακολούθηση νομίμων Μουσουλμάνων στην Ελλάδα (αυτό από μόνο του είναι σκάνδαλο); Σε όλα αυτά αυτός ο τρομολάγανος γιατί δεν τολμήσε να απαντήσει και προτίμησε να παπαγαλίσει τα ίδια;

Επίσης γιατί να μην προσθέσουμε σε όλα αυτά και το «μεγάλος ψεύτης» όταν επιμένει να αναφέρει ότι δεν έχουμε καταδικάσει την τρομοκρατία όταν πολύ καλά γνωρίζει τα άρθρα που μιλάνε για την αλ κάιντα, τους ταλιμπάν, και τις επιθέσεις αυτοκτονίας που μάλιστα βάλαμε πρόσφατα;

Τα στοιχεία της Europol για τον «αναλυτή» είναι στοιχεία ασήμαντα που δεν αποτελούν απόδειξη! Πόσο απελπισμένος είναι αυτός ο άνθρωπος; Της Europol οπου είναι μια αναγνωρισμένη ευρωπαϊκή υπηρεσία για θέματα τρομοκρατίας στην Ευρώπη.

Ο τρομολάγνος επιμένει να παρουσιάζει ως στοιχείο το πόσοι θανατώθηκαν από τις τρομοκρατικές ενέργειες των «Μουσουλμάνων» και όχι το ΠΟΣΕΣ τρομοκρατικές ενέργειες έγιναν συνολικά και από διάφορες άλλες τρομοκρατικές ομάδες (συγκριτικά). Αυτό ακριβώς έδειχναν τα στοιχεία της αντιτρομοκρατικής έρευνας που παρουσίασε αλλά είναι τόσο τυφλωμένος από μίσος που δεν μπορεί να δει μπροστά του. Το ψωμί του απειλείται μόνο στην ιδέα ότι οι τρομοκρατικές ενέργειες «Μουσουλμάνων» είναι στατιστικά στις τελευταίες θέσεις. Όπως πολύ σωστά επεσήμανε η έρευνα της Europol:

«Η ισλαμιστική τρομοκρατία εξακολουθεί να θεωρείται ως η μεγαλύτερη απειλή για όλο τον κόσμο παρά το γεγονός ότι η ΕΕ αντιμετώπισε μόνο μια Ισλαμιστική τρομοκρατική επίθεση το 2008. Η βομβιστική αυτή επίθεση πραγματοποιήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο…Η τρομοκρατία των αυτονομιστών παραμένει η «περιοχή» της τρομοκρατίας που πλήττει την ΕΕ περισσότερο. Αυτό περιλαμβάνει την αυτονομιστική τρομοκρατία στην Ισπανία, στην Γαλλία, και την τρομοκρατία της Κορσικής στη Γαλλία» https://www.europol.europa.eu/sites/default/files/publications/tesat2009_0.pdf

Ο τρομολάγνος είναι εμφανές ότι αδυνατεί να παρουσιάσει ένα λογικό επιχείρημα και το μόνο που μπορεί να σκεφτεί είναι την επίκληση στο συναίσθημα λέγοντας «για τον κ.Ελντίν δεν έχουν και τόση μεγάλη σημασία οι ανθρώπινες ζωές» Πόσο ειρωνική είναι αυτή η πρόταση όταν την απευθύνει σε Μουσουλμάνο. Σφαγές στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, στη Παλαιστίνη, στην Βιρμανία, βασανισμοί σε φυλακές, παρακολουθήσεις (οπου μάλιστα πρότεινε!), απαγωγές Μουσουλμάνων (και πολλά, πάρα πολλά άλλα). Όλα στο όνομα της «ασφαλείας» και της ειρήνης. Και έχει το θράσος μετά να μας το παίζει, ο τρομολάγνος, που από αυτόν και τους ομοίους του πηγάζουν οι δολοφονίες Μουσουλμάνων γυναικών και παιδιών, ότι αυτός δήθεν ενδιαφέρεται για τις ανθρώπινες ζωές Μουσουλμάνων ενώ εμείς όχι. Εμετικός.

Και μπορεί το Rimse να αδυνατεί να μας παρακολουθεί λόγου ανικανότητας να επιχειρηματολογήσει ορθά, όμως εμείς εδώ θα είμαστε όσο υπάρχει θέμα και όσο μας προκαλούν με τις συκοφαντίες τους και τις ατεκμηρίωτες δηλώσεις τους.

Η «Ισλαμιστική» τρομοκρατία είναι γεγονός και όντως πρέπει να καταπολεμηθεί γιατί δεν αποτελεί κομμάτι του Ισλάμ και των Μουσουλμάνων. Πιο σωστά ως όρος η τρομοκρατία των Χαριτζητών πρέπει να λάβει ένα τέλος και σίγουρα ένας σύμμαχος σε αυτό είναι η Ισλαμική Ορθοδοξία. Δεν πλάθουμε μαγικές εικόνες ανυπαρξίας αυτών των τρομοκρατών. Από την άλλη όμως, δεν είναι έτσι όπως τα λένε οι ακροδεξιοί αναλυτές τρομολαγνείας που εξυπηρετούν με το αζημίωτο τις πολιτικές ατζέντες συγκεκριμένων ατόμων.

Αυτό αποδείχτηκε ξεκάθαρα από τα στοιχεία του FBI και της Europol που καλύπτουν τις χρονολογίες του 1980 έως του 2009. Σε Αμερική και Ευρώπη οι «Μουσουλμάνοι» τρομοκράτες ήταν και είναι στις τελευταίες θέσεις. Τα στοιχεία είναι αδιαμφισβήτητα και ενοχλούν τον τρομολάγνο και τον κάθε τρομολάγνο αναλυτή που στόχο έχει όχι την αντικειμενική ενημέρωση και ανάλυση αλλά την επιλεγμένη έτσι ώστε να δημιουργεί και να εκτρέφει το μίσος και την βία εναντίον Μουσουλμάνων.

Συμβουλεύουμε τον ακροδεξιό εξτρεμιστή, που μόνο αναγνώστες του ακροδεξιού πολιτικού χώρου έχει, να μην εκτίθεται όταν κάνει άδειες δηλώσεις χωρίς να τις τεκμηριώνει. Να θυμάται ότι όσο ασχολείται με το Ισλάμ και τους Μουσουλμάνους θα μας βρει μπροστά του με άρθρα που θα του προκαλούν πονοκέφαλο. Είναι αστείο να μας κάνει υποδείξεις λέγοντας να μην ασχολούμαστε με θέματα ασφαλείας. Και βεβαίως δεν ασχολούμαστε. Έρευνες επίσημες δημοσιεύσαμε που ξεμπρόστιασαν την απάτη του. Εμείς ποτέ δεν ασχοληθήκαμε. Αυτός είναι που ασχολείται με θέματα, όπως τα δόγματα στο Ισλάμ, που όχι μόνο δεν γνωρίζει αλλά έχει μαύρα μεσάνυχτα. Ένα μικρό και τρανταχτό παράδειγμα ήταν όταν παρουσίασε τον Σπένσερ ως ειδικό του Ισλάμ όταν όλοι οι λόγιοι, μη Μουσουλμάνοι ακόμα, τον έχουν αποκαλέσει τσαρλατάνο. Τον Σπένσερ, ο οποίος έχει διασυνδέσεις με όλα τα ακροδεξιά στοιχεία που είναι υπεύθυνα για πολλά εγκλήματα εναντίον των Μουσουλμάνων.

Θα ακολουθήσουν αρκετά άρθρα στο μέλλον με αναιρέσεις προς το Rimse και συγκεκριμένα προς τον κ.Μπανούτσο. Δεν πρόκειται να το βάλουμε στα πόδια όπως κάνει εκείνος, προκαλώντας τον για άλλη μια φορά σε δημόσιο Ντιμπέητ.

Άχμαντ Ελντίν

Στο AhmadEldin.blog θεωρώ ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζεται, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι υιοθετώ τις απόψεις αυτές. Το κάθε σχόλιο εκφράζει τον σχολιαστή και μόνο. Παρακαλώ πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Σχόλια με ύβρεις, ειρωνείες, προκλήσεις, χλευασμούς, θα διαγράφονται αυτόματα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: