Οι Μουσουλμάνοι είναι τρομοκράτες…εκτός από το 99.6% [απάντηση στον Ανδρέα Μπανούτσο αναλυτή α(να)σφαλείας]

Ο αναλυτής α(να)σφαλείας Ανδρέας Μπανούτσος ενοχλήθηκε που δημοσίευσα την έρευνα του FBI για θέματα τρομοκρατίας που δείχνουν τους Μουσουλμάνους στις τελευταίες θέσεις στατιστικά. Μια έρευνα που βεβαίως ποτέ δεν θα τόλμαγε να δημοσιεύσει ο ίδιος μιας και ασχολείται μόνο με το να «παρατηρεί» τους εξτρεμιστές Μουσουλμάνους το πότε «απειλούν» την ασφάλεια. Ούτε λόγος από άλλες θρησκευτικές η ιδεολογικές ομάδες και κοινότητες όταν απειλούν την ασφάλεια, βλέπετε αυτό θα πει αναλυτής ασφαλείας σήμερα. Μπορείτε να διαβάσετε την απελπισία του εδώ. Παρακάτω ακολουθεί απάντηση με άλλη μια έρευνα δώρο για τον εξτρεμιστή ακροδεξιό αναλυτή α(να)σφαλείας.

Ο κ.Μπανούτσος λοιπόν τιτλοφόρησε το άρθρο οργής ως «Οι Σουνίτες εξτρεμιστές ευθύνονται για το 70% των θανάτων από τρομοκρατικές επιθέσεις» (έμφαση από εμένα) μοιάζοντας πολύ με τα λόγια ενός σχολιαστή όταν μας ανέφερε «Από την ίδια έρευνα προκύπτει, από τους 3178 νεκρούς απ’το 1980 ως το 2005 οι 2977 ήταν από την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους. Δεύτερη σε αριθμό νεκρών, έρχεται η επίθεση στην Οκλαχόμα του Τίμοθυ ΜακΒέι με 168 νεκρούς»

Κατά πάσα πιθανότητα ο σχολιαστής μας ήταν η κ. Μπανούτσος η γνωστός του. Γιαυτο και ξανά απαντώ λέγοντας: «Η έρευνα είχε ως αντικείμενο την προσοχή που πρέπει να δοθεί στο πόσοι νεκροί υπήρχαν η στις πόσες τρομοκρατικές ενέργειες πήραν μέρος από τις συγκεκριμένες ομάδες; Ποιο ήταν το αντικείμενο της έρευνας; Γιαυτο ανέφερα ότι δεν διάβασες σωστά τα στατιστικά και την κεντρική θέση την οποία εξετάζει»

Ο κ. Μπανούτσος, έχοντας ακριβώς το ίδιο σκεπτικό με τον σχολιαστή, επικεντρώνεται (λογικά με βάση την έρευνα) στους θανάτους που πρόεκυψαν από αυτούς τους εξτρεμιστές και όχι στο πόσες τρομοκρατικές ενέργειες έχουν προκύψει από όλες τις ομάδες.

Όσον αφορά το ότι η ερευνά του FBI έχει να κάνει για τις Η.Π.Α, δεν είχα κανένα σκοπό και πρόθεση να το αποκρύψω. Αν ήταν έτσι τότε θα έγραφα μια προσωπική αναφορά για την ερευνά κρύβοντας ότι αφορά τις Η.Π.Α μόνο. Αντι γιαυτο όμως, έβαλα το λίνκ έτσι ώστε κάθε αναγνώστης να διαβάσει τα στοιχεία από μόνος του.

Με αυτόν τον τρόπο ο τρομολάγνος Ανδρέας Μπανούτσος απέτυχε να παρουσιάσει σε ποιο κομμάτι ακριβώς παραπληροφόρησα τους αναγνώστες. Αποδεικνύει, όπως ο φίλος του ο σχολιαστής, ότι δεν κατάλαβε ούτε την έρευνα του FBI ούτε σε τι πραγματικά ήθελα να τραβήξω την προσοχή. Κάτι που το δήλωσα ξεκάθαρα στο τέλος της δημοσίευσης όταν είπα «Γιατί όμως στα ΜΜΕ δεν βλέπουμε η ακούμε τίποτα για αυτούς; Γιατί συνεχώς βγαίνουν στο προσκήνιο σαν τρομοκράτες οι Μουσουλμάνοι όταν στατιστικά είναι από τους τελευταίους;»  

Σε αυτό το σημείο ας παρουσιάσουμε άλλη μια έρευνα που θα τον ενοχλήσει ίσως πιο πολύ από την προηγούμενη. Ο λόγος που τον ενοχλούν και τον εκνευρίζουν τέτοιες έρευνες είναι γιατί το ψωμάκι του το βγάζει με το να τρομοκρατεί τον κόσμο με «Μουσουλμάνους εξτρεμιστές που απειλούν την παγκόσμια ασφάλεια και ειρήνη».

Ας δούμε την έρευνα

Οι Μουσουλμάνοι είναι τρομοκράτες…εκτός από το 99.6%

Η έρευνα της Europol

Σύμφωνα με την Europol: «Η Europol είναι μια νομική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να τηρείται ο νόμος. Κύριο στόχο έχει να συμβάλει στην επίτευξη μιας ασφαλέστερης Ευρώπης προς όφελος όλων των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το κάνουμε αυτό με την παροχή βοήθειας στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την καταπολέμηση της σοβαρής διεθνούς εγκληματικότητας και της τρομοκρατίας» [1]

Η Europol εκδίδει ετήσια έκθεση με τίτλο «Η κατάσταση της ΕΕ και της τρομοκρατίας». Στην επίσημη ιστοσελίδα τους, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις εκθέσεις του 2007, 2008, και 2009 [2]

Τα αποτελέσματα είναι αρκετά έντονα για να κάνουν τον κ.Μπανούτσο και τους ομοίους του να κλάψουν και να αποδείξουν ότι δεν είναι Μουσουλμάνοι οι περισσότεροι τρομοκράτες. Στην πραγματικότητα, ένα επιβλητικό 99,6% των τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ευρώπη ήταν από μη μουσουλμανικές ομάδες Το 84,8% των επιθέσεων ήταν από αυτονομιστικές ομάδες εντελώς άσχετες με Μουσουλμάνους. Οι Αριστερές ομάδες έχουν διαπράξει δεκαέξι φορές περισσότερες τρομοκρατικές ενέργειες με σύγκριση τις εξτρεμιστικές «ισλαμικές» ομάδες. Μόνο ένας τιποτένιο 0,4% των τρομοκρατικών επιθέσεων από το 2006 – 2008 θα μπορούσε να αποδοθεί στους «μουσουλμάνους» εξτρεμιστές.

Εδώ είναι οι επίσημοι πίνακες που παρέχονται στις εκθέσεις αυτές:

2006:

20063b

2007:

2007b

2008:

20081b

Μια (1) «Ισλαμική» επίθεση καταγράφεται στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2008 (οπου παραλείφτηκε αλλά αναφέρεται στον παρακάτω). Κοιτώντας τους πίνακες καταλαβαίνουμε τον παραλογισμό και τον εξτρεμισμό αυτών των αναλυτών «ασφαλείας» όταν προσπαθούν απελπισμένα να δείξουν με διάφορες τεχνικές που τους δίδαξαν ότι οι Μουσουλμάνοι είναι τρομοκράτες (οι περισσότεροι). Η δήλωση αυτή είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Συλλέγοντας τα δεδομένα έχουμε τον παρακάτω πίνακα:

barchart-copy-502x502-custom

Στην σελίδα 7 της αναφοράς του 2009 της Europol έχουμε το εξής συμπέρασμα:

«Η ισλαμιστική τρομοκρατία εξακολουθεί να θεωρείται ως η μεγαλύτερη απειλή για όλο τον κόσμο παρά το γεγονός ότι η ΕΕ αντιμετώπισε μόνο μια Ισλαμιστική τρομοκρατική επίθεση το 2008. Η βομβιστική αυτή επίθεση πραγματοποιήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο…Η τρομοκρατία των αυτονομιστών παραμένει η «περιοχή» της τρομοκρατίας που πλήττει την ΕΕ περισσότερο. Αυτό περιλαμβάνει την αυτονομιστική τρομοκρατία στην Ισπανία, στην Γαλλία, και την τρομοκρατία της Κορσικής στη Γαλλία…Επαφές στο παρελθόν μεταξύ της ΕΤΑ και της FARC απεικονίζουν το γεγονός ότι οι αυτονομιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις επιδιώκουν τη συνεργασία των εταίρων εκτός της ΕΕ, με βάση τα κοινά συμφέροντα. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ρεπουμπλικανικές ομάδες, κυρίως η RIRA και η CIRA, και άλλες παραστρατιωτικές ομάδες μπορούν να συνεχίσουν να συμμετέχουν στο έγκλημα και τη βία.» [3]

Η προπαγάνδα της ακροδεξιάς (παγκοσμίως) έχει κάνει τον κόσμο να νομίζει ότι η «Ισλαμική» τρομοκρατία αποτελεί απειλή για την παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια και πιο συγκεκριμένα για τον δυτικό πολιτισμό. Βεβαίως η τρομοκρατία από δήθεν Μουσουλμάνους είναι ένα θέμα. Θα ήμουν ανόητος αν πίστευα ότι δεν υπάρχουν «Μουσουλμάνοι» τρομοκράτες. Φυσικά και υπάρχουν και για την ακρίβεια υπήρχαν από το χαλιφάτο του ξάδελφου του Προφήτη Μουχάμαντ (ειρήνη και ευλογία σε αυτόν). Μια σέκτα του Ισλάμ, με την ονομασία Χαριτζήτες, που πολεμήθηκαν από τους ορθόδοξους Μουσουλμάνους. Όμως είναι υπερβολή και υστερία το να προσπαθεί κάποιος να πείσει μέσα από αναλύσεις της πλάκας, που δεν έχουν καμία ακαδημαϊκή βάση και έγκυρες πηγές, ότι οι περισσότεροι τρομοκράτες είναι Μουσουλμάνοι και η δύση απειλείται από την «Ισλαμική» τρομοκρατία.

Η παραπάνω έρευνα τοποθετεί το «παρατηρητήριο» του κ. Μπανούτσου εκει που του αρμόζει. Στα σκουπίδια. Έχει το θράσος μάλιστα να πει «Το RIMSE θα περίμενε από τον κ.Ελντίν αντί να παραπληροφορεί τους Έλληνες αναγνώστες να καταδικάσει το Σουνιτικό εξτρεμισμό και το ριζοσπαστικό Ισλάμ αφού όπως αποδεικνύεται βλάπτει περισσότερο από όλους τους ίδιους τους Μουσουλμάνους.» Αποδείξαμε ξεκάθαρα όμως ποιος πραγματικά παραπληροφορεί, όχι μόνο τώρα αλλά και στο παρελθόν οπου είχαμε ανταλλάξει ορισμένα άρθρα με τον κ. Μπανούτσο ξεμπροστιάζοντας τον ως ακροδεξιό εξτρεμιστή αναλυτή με δηλώσεις του τύπου «Ριζοσπαστική διαδικτυακή Dawah στην Ελλάδα» και στο κάλεσμα του να παρακολουθούνται από τις αρχές οι Μουσουλμάνοι στην Ελλάδα [4]

Πολλές φόρες έχουμε καταδικάσει τον εξτρεμισμό που δεν προέρχεται από Σουννίτες (είναι άσχετος από Ισλαμική θεολογία) αλλά από τους αιρετικούς Χαρητζίτες. Είχα δημιουργήσει σχετικό βίντεο για τις επιθέσεις αυτοκτονίας και την θέση τους στην Ισλαμική θεολογία με τίτλο «Τι λέει το Ισλάμ για τις επιθέσεις αυτοκτονίας κατά των απίστων;»

Να θυμίσουμε επίσης στον κ. Μπανούτσο την δειλία και τον φόβο του όταν του πρότεινα δημόσιο διάλογο προκαλώντας τις αστήριχτες θέσεις του περί «Ισλαμικής» τρομοκρατίας και άλλα παρόμοια με αποτέλεσμα να αρνηθεί. Όλα μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ που σταδιακά θα τα μεταφέρουμε στο παρόν ιστολόγιο.

 

Άχμαντ Ελντίν

Υποσημειώσεις

[1] https://www.europol.europa.eu/

[2]  20072008, και 2009

[3] https://www.europol.europa.eu/sites/default/files/publications/tesat2009_0.pdf

[4] http://islamforgreeks.org/2012/09/27/refuting-banoutsos/ & http://islamforgreeks.org/2011/06/22/refuting-andreas-banoutsos/ & http://www.rimse.gr/2012/12/radical-dawah-online-in-greece-by.html

 

 

Στο AhmadEldin.blog θεωρώ ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζεται, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι υιοθετώ τις απόψεις αυτές. Το κάθε σχόλιο εκφράζει τον σχολιαστή και μόνο. Παρακαλώ πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Σχόλια με ύβρεις, ειρωνείες, προκλήσεις, χλευασμούς, θα διαγράφονται αυτόματα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: