Λυόμενα, προκατασκευασμένα σπίτια και καταφύγια παρέχονται από την Σαουδική Αραβία στο κέντρο φιλοξενίας «Ζαάταρι» για τους Σύριους πρόσφυγες στην Ιορδανία.
Μέχρι στιγμής η Σαουδική βοήθεια έχει φροντίσει να κατασκευάσει 5.000 οικιστικές μονάδες και συνεχώς κατασκευάζονται νέες κυρίως για άτομα με αναπηρία και για τις χήρες γυναίκες σε Ιορδανία και Λίβανο καθώς και 10.000 σκηνές έχουν δοθεί για τους προσφυγές στην Ιορδανία, την Τουρκία και στο εσωτερικό της Συρίας.
το κέντρο φιλοξενίας «Ζαάταρι» που στεγάζει 79.000 πρόσφυγες
Πηγή: Άραμπ Νιούζ
Στο AhmadEldin.blog θεωρώ ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζεται, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι υιοθετώ τις απόψεις αυτές. Το κάθε σχόλιο εκφράζει τον σχολιαστή και μόνο. Παρακαλώ πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Σχόλια με ύβρεις, ειρωνείες, προκλήσεις, χλευασμούς, θα διαγράφονται αυτόματα