Εκπομπή Eldin’s Journal #20 [10-7-2020] – Η Αγία Σοφία ως Τζαμί

Δείτε ξανά την Εκπομπή #20 του Eldin’s Journal (10-7-2020). Στην εκπομπή θα δείτε τα εξής:

  • Η τέχνη της εξαπάτησης: Πως καπηλεύονται την Ισλαμοφοβία οι ψευτο Μουσουλμανικές ενώσεις για τα προσωπικά τους συμφέροντα
  • Η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε Τζαμί: Αντιφάσεις και παράδοξα
  • Προφητείες για την Κωνσταντινούπολη και απατεώνες εσχατολόγοι
  • Ακαδημαϊκή ανεντιμότητα στην προσέγγιση του Ισλάμ

 

2 σκέψεις σχετικά με το “Εκπομπή Eldin’s Journal #20 [10-7-2020] – Η Αγία Σοφία ως Τζαμί

Add yours

  1. Πριν χρόνια έλεγες άλλα. Μου είχες πει για την Αγία Σοφία επί λέξη: «Βασικά δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο δεν την έχουν κάνει ακόμα τζαμί»

    1. Δεν θυμάμαι να έχω κάνει τέτοια δήλωση. Ακόμα και αν έχει ειπωθεί από μεριά μου, δεν την αποδέχομαι αυτήν την άποψη πλέον για πολλούς και διάφορους λόγους, με τον κυριότερο να είναι ο Θεολογικός, όπως επίσης για τις αρνητικές συνέπειες που θα προκαλέσει. Πάντως δεν θυμάμαι να έχω υποστηρίξει κάτι τέτοιο.

Στο AhmadEldin.blog θεωρώ ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζεται, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι υιοθετώ τις απόψεις αυτές. Το κάθε σχόλιο εκφράζει τον σχολιαστή και μόνο. Παρακαλώ πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Σχόλια με ύβρεις, ειρωνείες, προκλήσεις, χλευασμούς, θα διαγράφονται αυτόματα

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑