Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Την σκότωσε επειδή πρόσβαλε το Κοράνι και τον Προφήτη;

Αλλοδαπός εγκληματίας «Μουσουλμάνος» άρα η τέλεια ευκαιρία για νέα λάσπη. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η είδηση ότι «τελικά» ο λόγος για τον οποίο δολοφόνησε ο Πακιστανός την 17χρόνη στο Περιστέρι ήταν το Κοράνι, ο Προφήτης, η μάλλον επειδή του είπε η κοπέλα να ασπαστεί τον Χριστιανισμό. Αντιφάσεις, αντικρουόμενα ρεπορτάζ, δικηγορικά, δημοσιογραφικά και αστυνομικά τεχνάσματα που συνθέτουν (για άλλη μια φορά) μια κατάπτυστη Ισλαμοφοβική «είδηση».    

Εκείνη μίλησε δήθεν άσχημα για το Κοράνι (ανάλογα το ρεπορτάζ, έβρισε τον Προφήτη η του ζήτησε να ασπαστεί τον Χριστιανισμό). Και ο Πακιστανός, ως «ηθικός Μουσουλμάνος», την έπνιξε. Όλα αυτά ειπώθηκαν αφού είχε ζητήσει 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί. Φαίνεται 48 ώρες χρειαζόντουσαν για να κατασκευάσει το παραμύθι περί θρησκευτικής προσβολής. Για να τον πείσουν ότι σε περίπτωση που δηλώσει τα παραμύθια περί προσβολής θα έχει και πιο ευνοϊκή μεταχείριση.

Υποτίθεται λοιπόν ότι ευαισθητοποιήθηκε για τη θρησκεία του; Ποιος; Αυτός που ποτέ δεν την σεβάστηκε στην ιδιωτική και δημόσια ζωή του. Αυτός που διακινούσε μέχρι και πριν κάτι μήνες ναρκωτικά; Αυτός που δέχτηκε καταγγελίες από την ίδια του την οικογένεια για κακοποιητική και παραβατική συμπεριφορά;

Προμελετημένο έγκλημα

Τι αποδεικνύει ότι τα περί θρησκευτικής προσβολής είναι ένα κατάπτυστο Ισλαμοφοβικό ψέμα το οποίο επιτηδευμένα επινοήθηκε; Καταρχάς να αναφέρουμε την αρχική δήλωση του δικηγόρου του πατέρα της 17χρονης οπου έκανε λόγο για προμελετημένο έγκλημα:

«…είχε οργανώσει το έγκλημα, καθώς μπήκε στο σπίτι όταν έλειπαν οι γονείς, είχε πάρει τα ρούχα του και έφυγε με βοήθεια ομοεθνών του για να πάει στο Κιλκίς. Όλος αυτός ο σχεδιασμός δείχνει ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο»

Συνεπώς δεν έχουμε να κάνουμε με την «κακιά στιγμή» και την δήθεν «προσβολή» της θρησκείας. Ο άνθρωπος είναι γνωστός εγκληματίας, ακόμα και στον οικογενειακό του κύκλο, γνωστός για τις παραβατικές/κακοποιητικές του συμπεριφορές, διακινητής ναρκωτικών και πολλά άλλα. Και το χειρότερο; Έχοντας πλήρη γνώση η Ελληνική Αστυνομία για το ποιόν του, η οποία αντί να τον απελάσει τον άφηναν να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Γιατί τέτοιο χοντροκομμένο ψέμα;

Πρώτον δεν δήλωσε τίποτα για το Κοράνι, για τον Προφήτη η περί ασπασμού στην πρώτη του ομολογία, παρά μόνο στη δεύτερη. Γιατί άραγε; Τι μεσολάβησε; Στη πρώτη δήλωσε τσακωμό μεταξύ τους. Αυτό δείχνει ότι τη δεύτερη φορά (αφού πήρε προθεσμία) τον δασκάλεψαν τι να πει, πιθανότατα δίνοντας του την υπόσχεση για καλύτερη και ήπια μεταχείριση.  Δεύτερον, έχουμε την ομολογία του δικηγόρου του πατέρα της 17χρονης ο οποίος παραδέχεται ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο. Τρίτον, τα ρεπορτάζ είναι αντιφατικά. Την μια παρουσιάζουν ότι την σκότωσε διότι πρόσβαλε το Κοράνι, την άλλη επειδή πρόσβαλε τον Προφήτη Μουχάμαντ صلى الله عليه و سلم, όπως επίσης του ζήτησε να ασπαστεί τον Χριστιανισμό. Οργανωθείτε πρώτα στο τι θα πείτε ως προς το κίνητρο και έπειτα ενημερώστε μας γιατί εκτίθεστε (όλοι σας, δημοσιογράφοι και Αστυνομία).

Αλλοδαποί «Μουσουλμάνοι» εγκληματίες χειραγωγούνται επιτηδευμένα για διασπορά Ισλαμοφοβίας

Είναι γνωστή η μεθοδολογία της υπεράσπισης των αλλοδαπών εγκληματιών από δικηγόρους (η αφού τους δασκαλέψουν ανάλογα) κάνοντας επίκληση στην «κακιά τους θρησκεία η κουλτούρα». Να σας θυμίσω δυο παρόμοια περιστατικά: Το ένα με τον Πακιστανό εγκληματία που βίασε και άφησε ανάπηρη την Μυρτώ στη Πάρο. Η τότε δικηγόρος υπεράσπισης, Μαρούσα Πλατή, είπε τα εξής εξωφρενικά:

«Αφού ευχήθηκε καλή ανάρρωση στη Μυρτώ και διαμαρτυρήθηκε για την απόφαση των δημοσιογράφων να χαρακτηρίσουν «ανθρωπόμορφο τέρας» τον Πακιστανό και να προβούν σε τέτοιου είδους ετυμηγορίες, η κυρία Μαρούσα Πλατή είπε, μεταξύ άλλων: «Προερχόμενος από ένα χωριό, αναγκάστηκε να παρατήσει το δημοτικό, για να εργαστεί σε κτηνοτροφικές εργασίες, προκειμένου να βοηθήσει την οικογένειά του. Αφού έζησε κάτω από άθλιες συνθήκες διαβίωσης, πέρασε δύσκολες καταστάσεις μέχρι να φτάσει τελικά στη χώρα μας. Το γεγονός ότι προέρχεται απο μουσουλμανική χώρα και η γυναίκα για τη θρησκεία του ειναι υποδεέστερη του ανδρός και το γεγονός οτι είχε δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, συγκρότησαν το χαρακτήρα του κατηγορουμένου. Επίσης, το οικογενειακό, κοινωνικό και πολιτισμικό περιβάλλον συνέβαλαν στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του. Να ληφθεί υπόψη ότι είχε θολωμένο μυαλό κατά την πράξη και ζήτησε συγγνώμη. Ζητώ να τον κρίνετε με επιείκεια και να αναφέρω ότι δεν υπήρχε διπλός δόλος εξ αρχής»

Με άλλα λόγια να πέσει στα μαλακά το «παιδί». Δεν φταίει το «κακόμοιρο», η κακιά του θρησκεία και χώρα τα φταίνε όλα. Ο Πακιστανός που δολοφόνησε την 17χρονη τον δασκάλεψαν ανάλογα: «Πες ότι σκότωσες για χάρη της θρησκείας, να τα ρίξουμε όλα στα θρησκεία και εσύ να βγεις λάδι. Δεν είναι ότι εσύ είσαι ένας εγκληματίας, απλά η κακιά σου η θρησκεία σε έκανε έτσι.»

Το δεύτερο περιστατικό και μάλιστα πρόσφατο με το οποίο έχω και προσωπική εμπειρία, η περίπτωση του Αιγύπτιου που ξυλοφόρτωσε την σύντροφο του. Ο τότε δικηγόρος του θύματος, Κωνσταντίνος Γώγος, αρχικά δήλωσε στην ΕΡΤ ότι τα αίτια του δράστη ήταν «θρησκευτικά». Στη συνέχεια, σε προσωπικό η-μέηλ προς εμένα ανακάλεσε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για «προσωπική κίνηση του δράστη ανεξάρτητη από θρησκευτικές επιρροές». Και αυτό έπειτα από προσωπική παρέμβαση μου.

Βγάζουμε το συμπέρασμα ότι προφανώς η μεθοδολογία της επίκλησης στο θρήσκευμα και στην «κακιά» κουλτούρα του αλλοδαπού (ιδιαίτερα όταν προέρχεται από Ισλαμική χώρα) είναι ένα δικηγορικό σύστημα η τέχνασμα είτε για να υπερασπιστούν η να ασκηθεί κατηγορία. Δεν νομίζω να υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι πρόκειται για λογικά σφάλματα και στις δυο περιπτώσεις. Σφάλματα καθόλου αθώα

Και βεβαίως μην ξεχνάμε ότι στην Ελλάδα και γενικότερα στον Ευρωπαϊκό – Δυτικό κόσμο δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από την τρομολαγνεία και συγκεκριμένα την Ισλαμοφοβία για να αποπροσανατολίσεις από τα πολιτικά σκάνδαλα. Πολύ πιθανόν να επιθυμούν τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από το πρόσφατο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων της ΕΥΠ. Ένα θέμα για το οποίο ήρθε η ώρα να το θίξουμε ως προς τις καταχρηστικές συμπεριφορές της υπηρεσίας προς τους Μουσουλμάνους πολίτες της χώρας. 

Στο AhmadEldin.blog θεωρώ ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζεται, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι υιοθετώ τις απόψεις αυτές. Το κάθε σχόλιο εκφράζει τον σχολιαστή και μόνο. Παρακαλώ πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Σχόλια με ύβρεις, ειρωνείες, προκλήσεις, χλευασμούς, θα διαγράφονται αυτόματα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: