Το Ισλάμ και οι αναλυτές ασφαλείας

Απόσπασμα από την ομιλία «Το Ισλάμ και οι Μουσουλμάνοι στην Αθήνα»


Ενημέρωση 10-1-2015  

Ο Ιωάννης Μιχαλέτος, γνωστός τρομολάγνος Ισλαμοφοβικός αναλυτής που τα άρθρα του φιλοξενούνται από ακροδεξιές ιστοσελίδες, «απάντησε» στην ανάρτηση μου για τους αναλυτές ασφαλείας, ακολουθεί απάντηση σε κάθε σχόλιο του. Να θυμίσουμε ότι αυτός μαζί με τον συνάδελφο του, τον Ανδρέα Μπανούτσο, αρνήθηκε δημόσιο διάλογο με θεματολογίες «Ριζοσπαστικού Ισλάμ» και «απειλής του Ισλάμ στην Ελλάδα».

Πρώτον Επίθεση τέτοιου τύπου εναντίον της Γαλλίας ή άλλου κράτους της Ε.Ε. ισούται ουσιαστικά με επίθεση και στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα ουδέποτε απειλήθηκε από τρομοκρατικές ενέργειες που έγιναν στην Ευρώπη. Το ξέρετε πολύ καλά. Καλό είναι να σταματήσετε να φοβίζεται τον Ελληνικό λαό με ανύπαρκτες απειλές. 

Δεύτερον Τα υπόλοιπα περί «Ναζισμού», «Αθεείας» κτλ, δεν θα μπούμε καν στη διαδικασία να απαντήσουμε. 

Απόλυτα λογικό από την στιγμή που δεν έχετε να πείτε κάτι ως απάντηση. Γνωρίζεται πολύ καλά ότι ισχύει. 

Τρίτον Ευχαριστούμε επιτέλους για την παραδοχή ότι το Ισλάμ δεν είναι μόνο θρησκεία, αλλά πρωτίστως Νόμος (συνεπακολούθως και πολιτικό-οικονομικό-κοινωνικό σύστημα)

Γιατί ποιος το έκρυψε και γιατί να το κρύψει; Το Ισλάμ δεν είναι πρωτίστως νόμος, είναι και νόμος. Μην παραπληροφορείτε, όσο δύσκολο και εάν είναι. 

Τέταρτον Δεν ασχολούμαστε με την θεολογία

Τότε να μην ασχολείστε με το Ισλάμ. 

Πέμπτον Η κατάσταση με τη τρομοκρατία που εκπορεύεται από Ισλαμικούς κύκλους παγκοσμίως και στην Ευρώπη, είναι πολύ σοβαρή, δεν είναι καιρός για σοφιστείες και ρητορικά σχήματα.  Δεν «κάνουμε πλάκα».

Η τρομοκρατία δεν εκπορεύεται από Ισλαμικούς κύκλους, εκπορεύεται από αιρετικούς ημιμαθείς συναισθηματικά φορτισμένους νέους τρομοκράτες. Αυτοί προέρχονται από κάθε θρησκεία, φιλοσοφία και ιδεολογία. Επίσης εκπορεύεται από αναλυτές ασφαλείας, πιο σωστά τρομολαγνείας, που διαμορφώνουν γενικά και αόριστα απόψεις κατά αθώων Μουσουλμάνων του πιστεύω τους.

Έκτον Ένα τραγούδι αφιερωμένο για τον Κύριο Ελντίν  https://www.youtube.com/watch?v=scxutlSHYM&list=PLC082DABA6E58A47C&index=7 Ελπίζουμε να εκτιμά την Αλγερινή μουσική

Ευχαριστώ αλλά δεν ακούω τραγούδια. Με την σειρά μου να σας αφιερώσω και εγώ κάτι: Το άρθρο The ex-FBI informant with a change of heart: ‘There is no real hunt. It’s fixed’ ελπίζουμε να του αρέσει. Τέλος, να πούμε ότι είναι πολύ ενδιαφέρον, όχι αυτά που προτίμησε να σχολιάσει στο πόδι απελπιστικά, αλλά αυτά που δεν σχολίασε. Δείτε όλο το απόσπασμα και κρίνεται μόνοι για τα συγκεκριμένα σημεία που επέλεξε να σιωπήσει.   *** Και ένα παλιότερο άρθρο του Μιχαλέτου, έτσι για να θαυμάσουμε την σταθερή συνέπεια του: Ουσιαστική παρέμβαση Μουσουλμάνου θεολόγου στην Αθήνα, του Ιωάννη Μιχαλέτου 

Άχμαντ Ελντίν

Ενημέρωση 11-1-2015

Το δοντάκι τους εκεί στη ριμσε συνεχίζει να πονάει μετά την απάντηση μας στα λεγόμενα τους. Αυτή την φορά την σκυτάλη την παίρνει το τσιράκι του Μιχαλέτου, ο Ανδρέας Μπανούτσος, δείτε εδώ. Ακολουθεί απάντηση:

Ο Μπανούτσος δεν μας λέει κάτι καινούριο απλά παπαγαλίζει τα ίδια με τον Μιχαλέτο. Στην Ελλάδα γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν υπάρχει καμία απειλή και τρομοκρατεί τον ελληνικό λαό μόνο και μόνο για να δικαιολογεί την ύπαρξη των τρομολαγνικών αναλύσεων του.

Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από κανέναν και σαν Έλληνες Μουσουλμάνοι θα κάνουμε τα πάντα να μην συμβεί κάτι τέτοιο. Εάν η επίθεση στη Γαλλία είναι επίθεση και στην Ελλάδα τότε γιατί δεν έκανε καμία αναφορά για την ακροδεξιά επίθεση του Μπρειβεικ στην Νορβηγία; Γιατί δεν θεώρησε εκείνη την επίθεση ως «ουσιαστική» επίθεση και προς την Ελλάδα; Μήπως γιατί ο Νορβηγός μακελάρης ακροδεξιός είχε τον ίδιο Ισλαμοφοβικό (Ρόμπερτ Σπένσερ) «δάσκαλο» με τον Μπανούτσο;

Ο Μπανούτσος με απειλεί (δεύτερη φορά) ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον μου γιατί τους είπα ναζί και άθεους. Κανέναν δεν ονόμασα συγκεκριμένα ναζί η άθεο. Αυτό που είπα είναι ότι γενικά οι αναλυτές ασφαλείας, με τον τρόπο που ερμηνεύουν και αναλύουν, καταλήγουν να έχουν μια ρητορική μισούς απέναντι στο Ισλάμ και στους Μουσουλμάνους οπου πολλοί από αυτούς (τους αναλυτές) είναι άθεοι και ναζιστές. Είναι τυχαίο άραγε ότι τα άρθρα του Μπανούτσου και του Μιχαλέτου φιλοξενούνται από ακροδεξιά ιστολόγια που υποστηρίζουν ναζιστικές οργανώσεις; Αυτό είναι πολύ εύκολο να αποδεδειχθεί μέσα από την δικιά τους αρθρογραφία η την αρθρογραφία που παραθέτουν κατά καιρούς από διάφορους Ισλαμοφοβικούς/τρομολάγνους αναλυτές. Όλοι αυτοί (σχεδόν) στοχοποιούν το Ισλάμ και τους Μουσουλμάνους στο όνομα της ανάλυσης σε θέματα ασφαλείας και τρομοκρατίας.

Ο Μπανούτσος συνεχίζει να κάνει επίδειξη ασυνέπειας όταν προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν ασχολείται με το Ισλάμ ενώ την ίδια στιγμή κάνει λόγο για Μουσουλμανικές αιρέσεις τις οποίες σαν Μουσουλμάνοι πρέπει να τις δεχόμαστε ως αυθεντικές. Εάν αυτό δεν είναι ενασχόληση με την θεολογία τότε τι είναι. Στο Ορθόδοξο Ισλάμ υπάρχει συγκεκριμένη αιρεσιολόγια και κριτική προς τις αιρέσεις. Εφόσον ο Μπανούτσος δηλώνει Χριστιανός Ορθόδοξος, δεν γνωρίζει ότι η Ορθοδοξία του ασκεί κριτική σε αιρέσεις και κακοδοξίες/πλάνες; Σαν Χριστιανός Ορθόδοξος αποδέχεται τον καθολικισμό η τον προτεσταντισμό; Είναι οι υπόλοιπες ομολογίες Χριστιανικές γιαυτόν; Και τι ειρωνεία! Η Ισλαμική Ορθοδοξία που εχθρεύεται (Σαλαφισμός) είναι αυτή που αναιρεί την τρομοκρατία των εξτρεμιστών αιρετικών «Μουσουλμάνων» (Χαριτζητών). Ο Μπανούτσος έδειξε ξεκάθαρα ότι όχι μόνο ασχολείται με το Ισλάμ αλλά χώνεται και σε θέματα θεολογικά που δεν έχει γνώση.

Μάλιστα, σήμερα αναδημοσιεύει και ένα άρθρο του Denis MacEoin που υποστηρίζει ότι οι τρομοκράτες εμπνευστήκαν από τον Προφήτη! Ο Denis, άσχετος από την Προφητική βιογραφία, αναφέρει ότι ο Κάαμπ ιμπν αλ άσραφ σκοτώθηκε από τον Προφήτη γιατί τον πρόσβαλε. Οι πηγές όμως τον αντικρούουν διότι εάν έκανε τον κόπο να παραθέσει όλη την ιστορία θα έβλεπε ότι Κάαμπ ήταν ένοχος για προδοσία μιας και συνωμότησε με τους εχθρούς (παγανιστές άραβες) του Προφήτη. Είναι πλέον η δεν είναι ξεκάθαρο στον κάθε έναν από εμάς ότι έχουμε να κάνουμε με εξτρεμιστές, τρομολάγνους, Ισλαμοφοβικούς ακροδεξιούς αναλυτές που στόχο έχουν το Ισλάμ και τους Μουσουλμάνους;   

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι εκεί στην Ρίμσε είναι ακροδεξιοί τρομολάγνοι (αυτό ανέφερα συγκριμένα για αυτούς). Ενοχλούνται και με απειλούν γιατί εκφράστηκα καταυτόν τον τρόπο (και το πιστεύω απόλυτα) ενώ ταυτόχρονα δηλώνουν υπέρμαχοι της ελευθερίας έκφρασης! Αυτή είναι η πίστη σας κύριοι στην ελευθερίας της έκφρασης; Τόσο συνεπής στην ασυνέπεια και στην αντίφαση; Είστε η δεν είστε υποστηρικτές της ελευθερίας της έκφρασης; Όποιος εκφράζεται για εσάς με τρόπο που δεν σας αρέσει τότε τον απειλείτε με δικαστήρια; Εσείς έχετε το ελεύθερο να εκφράζεστε κατά του Ορθόδοξου Ισλάμ (Σαλαφισμού) και να με αποκαλείται φανατικό (επειδή λέω την άποψη μου) και να το ντύνεται ως ελευθερία λόγου; Να με πάτε στα δικαστήρια λοιπόν και μην το καθυστερείτε, περιμένω. Το δικαστήριο θα γελάει μαζί σας.

Πολλές φορές μέσα από την σελίδα σας έχετε εκφραστεί εναντίον των Μουσουλμάνων, είτε εσείς οι ίδιοι είτε με άρθρα ξένων που έχουν καλέσει ακόμα και σε επιθέσεις εναντίον των Μουσουλμάνων (είναι καταγεγραμμένα με τις ημερομηνίες τους). Και βεβαίως όλα αυτά υπονοούν, είτε άμεσα είτε έμμεσα, (ανάλογα με την έκφραση) εναντίωση και επίθεση και προς το Ισλάμ. Συνεπώς ασχολείστε και με τους Μουσουλμάνους. Μόνο η πρόταση «Ισλαμική» τρομοκρατία, από μόνη της, τα λέει όλα και τεκμηριώνει πολλά.

Όπως ανέφερα και παλαιότερα, όσο ασχολείστε μαζί μας και με την πίστη μας θα ασχολούμαστε μαζί σας. Και έχουμε το ελεύθερο να σας ξεμπροστιάζουμε όσο θέλουμε και βρίσκουμε απαραίτητο. Η μήπως δεν έχουμε δικαίωμα να σας ασκούμε κριτή; Έχετε ιδέα πόσο γελοίοι φαίνεστε οταν επικροτείτε την ελεύθερη κριτική στον Προφήτη μας, ασκείτε κριτική σε Μουσουλμανικές χώρες περί ελευθερίας λόγου, ενώ ταυτόχρονα μας απειλείται με δικαστήρια γιατί απαντάμε στις συκοφαντίες σας!  

Και ξαναρωτώ εκεί στο Ρίμσε; Από την στιγμή που είμαι φανατικός Μουσουλμάνος επειδή λέω την αλήθεια (και σας πονάει) γιατί συμφωνείτε μαζί μου ως προς την μη δημιουργία του τεμένους; Σας βολεύει η άποψη ενός φανατικού; Είναι δυνατόν να την συμμερίζεστε και να την διαδίδεται. Από «Ουσιαστική παρέμβαση Θεολόγου» μετατράπηκα σε έναν «φανατικό Μουσουλμάνο»; Έκανα ουσιαστική παρέμβαση όταν σας συνέφερε ενώ θα μετατρέπομαι σε φανατικό πάλι όποτε δεν συμφωνείτε μαζί μου; Μιλάμε για πολύ ποιότητα και ικανότητα αναλυτικής σκέψης. Ο κόσμος γελάει μαζί σας.

Άχμαντ Ελντίν

Ενημέρωση: 12-1-2015

Ο Μπανούτσος συνεχίζει να αερολογεί και να προσπαθεί δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Οι αντιφάσεις και η ασυνέπεια για άλλη μια φορά κυριαρχούν στον λόγο του. Δείτε εδώ. Ακολουθεί απάντηση: 

Όπως αναμενόταν ο κ.Άχμαντ Ελντίν απάντησε (http://ahmadeldin.org/2015/01/08/analytes-asfaleias/)  στη προηγούμενη ανάρτησή μου με ένα τρόπο που αποπνέει μισαλλοδοξία,σκαιότητα και αγένεια ( εγώ του απευθύνω τον λόγο με ευγένεια και εκείνος προτιμά να μου απευθύνεται με γλώσσα  πεζοδρομίου και να με χαρακτηρίζει ως τσιράκι του συναδέλφου μου Ιωάννη Μιχαλέτου!!!).  Να σημειώσω ότι συγκρατώ τη θετική του δήλωση  ότι  σαν Έλληνες Μουσουλμάνοι θα κάνουν τα πάντα για να μην υπάρξει τρομοκρατική επίθεση Τζιχαντιστών σε Ελληνικό έδαφος. Ωστόσο η δήλωση αυτή είναι αντιφατική με την προηγούμενη πρότασή του ότι η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από κανέναν. Εφόσον η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από κανέναν πως θα κάνουν τα πάντα οι Έλληνες Μουσουλμάνοι για να μην δεχθεί επίθεση από τους φανατικούς Τζιχαντιστές τους οποίους ο ίδιος αποκαλεί Χαριτζήτες; 

Είναι ευγένεια όταν αποκαλείς τον άλλον φανατικό και μελλοντική απειλή για την χώρα; Εάν κάτι είναι του πεζοδρομίου είναι μόνο οι αναλύσεις του που τρομοκρατούν τον κόσμο. Και για ποιον λόγο είναι αντιφατική η δήλωση μου ότι θα κάνω τα πάντα για να προστατέψω, όσο μπορώ και με βάση τις δυνάμεις μου, την πατρίδα μου; Το ότι δεν υφίσταται απειλή ακυρώνει την θωράκιση και την πρόληψη μέτρων;    

Να τον ενημερώσω επίσης ότι εγώ δεν απειλώ κανέναν και δεν είπα ποτέ όπως ισχυρίζεται ότι θα κινηθώ νομικά εναντίον του. Η επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος είναι μία νομικού χαρακτήρα διατύπωση, αλλά αυτό δεν συνεπάγεται απαραίτητα ότι θα στραφώ και νομικά εναντίον του παρά τις συκοφαντίες και την προσπάθεια του να συνδέσει εμένα και τον συνάδελφο μου Ιωάννη Μιχαλέτο με τη Ναζιστική ιδεολογία.

Όσον αφορά την Ναζιστική ιδεολογία τότε όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται. Ξεκαθάρισα ότι δεν απευθυνόμουν συγκεκριμένα στα άτομα αυτά παρά μόνο γενικά για την συγκεκριμένη σχολή σκέψη ανάλυσης η οποια είναι γνωστή για την Ισλαμοφοβικη της ρητορική. Ορισμένοι είναι πράγματι Νάζι, άλλοι εξτρεμιστές τρομολάγνοι (σαν την Ρίμσε) και άλλοι μετριοπαθείς (που γνωρίζω προσωπικά όπως ανέφερα). Ο Μπανούτσος διαβάζει αυτά που θέλει και αφήνει αναπάντητα αυτά που θέλει. Ακόμα όμως δεν μας είπε γιατί τα άρθρα του φιλοξενούνται από ιστολόγια που έχουν Ναζιστική ιδεολογία.    

Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω αυτοί που όχι μόνο έχουν σχέση με τη Ναζιστική ιδεολογία αλλά συνεργάστηκαν με τους Ναζί κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο είναι οι Ισλαμιστές με κλασικό παράδειγμα τον Μεγάλο Μουφτή της Ιερουσαλήμ Αμίν αλ Χουσείνι. Προτρέπω μάλιστα τον κ. Ελντίν πέρα από το Κοράνι να διαβάσει και το “ The Mufti of Jerusalemand the Nazis: The Berlin Years” (http://www.amazon.com/The-Mufti-Jerusalem-Nazis-Berlin/dp/0853038449 ).

Ο κλασικός Ισλαμοφοβικός. Για το Άγιο Όρος που δόξαζε τον Χίτλερ, κύριε Χριστιανέ Ορθόδοξε τι έχεις να πεις; Ήταν το Άγιο Όρος «Χριστιανιστικό» https://roides.wordpress.com/2008/10/28/romance_ag_oros-hitler/

Το επιχείρημα του ότι είμαστε ακροδεξιοί αναλυτές επειδή τα άρθρα μας αναδημοσιεύονται και σε κάποια ιστολόγια τα οποία δεν απηχούν τις απόψεις και την ιδεολογία μας δεν αντέχει στη κοινή λογική.

Άρα παραδέχεται ότι Ναζί και ακροδεξιοί φιλοξενούν τα άρθρα του. Επίσης, παλαιότερα το Ρίμσε εξύψωσε τα ακροδεξιά και Ισλαμοφοβικά defencenet και Jihad Watch (http://www.rimse.gr/2014/09/defencenet-jihad-watch.html ) που μια απλή αναζήτηση φαίνεται ξεκάθαρα ότι συνδέουν τους τρομοκράτες με τους Μουσουλμάνους και το Ισλάμ. Επιπλέον, αναδημοσιεύουν αναλύσεις για επιθέσεις κατά των Μουσουλμάνων (http://www.defencenet.gr/defence/item/%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF-%CF%83%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BF-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%AC%CE%BC). Συνεπώς ο Μπανούτσος και η ομάδα του είτε ψεύδεται είτε δεν θυμάται καλά. Και τα παραπάνω (υπάρχουν 10δες άλλα) αρκούν για να στηρίξουν όλους τους δίκαιους χαρακτηρισμούς μας (για εξτρεμισμό και τρομολαγνεία). 

Να σημειώσω ακόμη ότι εμείς δεν ασχολούμαστε μαζί του όπως ισχυρίζεται μιας και εκείνος ήταν που ανήρτησε πρώτος το ηχητικό με τους συκοφαντικούς υπαινιγμούς εναντίον μας περί δήθεν φιλο-Ναζιστικής ιδεολογίας και εμείς οφείλαμε να απαντήσουμε στη συκοφαντική αναφορά του.

Για άλλη μια φορά λέμε οτι η θέση μας ήταν γενική, εάν εσείς θεωρήσατε καλό να απαντήσετε δικαίωμα σας. Εσείς ξεκινήσατε και όσο θα μιλάτε για τους Μουσουλμάνους και το Ισλάμ τότε θα απαντάμε. Μην ξεχνάτε επίσης και το άρθρο σας εναντίον του Τζαμιού μας (που δήθεν αποτελούσε μελλοντική απειλή για την χώρα). Αντίφαση πάνω στην αντίφαση Μπανούτσο.

Κλείνοντας να επισημάνω ότι πολύ φοβάμαι ότι αυτός που ενοχλήθηκε από τη πρώτη στιγμή με την παρουσία και τις παρεμβάσεις του RIMSE είναι ο ίδιος ο κ.Ελντίν και οι χορηγοί του. Δυστυχώς δεν θα του κάνουμε τη χάρη και θα συνεχίζουμε να προασπιζόμαστε τις αξίες του Ευρωπαϊκού Διαφωτισμού όσο και αν ο κ.Ελντίν και οι ομοϊδεάτες του Σαλαφιστές  και οι χορηγοί τους μισούν και καταδιώκουν τους εκφραστές αυτών των αξιών όπως περίτρανα φάνηκε με την καταδίκη σε μαστίγωμα του φιλελευθέρου Σαουδάραβα ακτιβιστή Ραίφ Μπαντάουι από το Θεοκρατικό καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας.

Εμείς είμαστε οι χορηγοί των έργων μας και της ιεραποστολής μας. Αυτό το γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα Μπανούτσο με σύγκριση εσένα που εργάζεσαι για τα ξένα συμφέροντα και τις πολιτικές ατζέντες, με το να διαμορφώνεις γεωπολιτικές και γεωστρατηγικές αναλύσεις/απόψεις έτσι ώστε να δίνεις πάτημα, εσύ και οι όμοιοι σου, στο να δέχονται επιθέσεις οι Μουσουλμάνοι και το Ισλάμ. Είστε γνωστοί πλέον. Επίσης, ως εκφραστές του Διαφωτισμού αναιρέσατε και την Χριστιανική σας ταυτότητα.

Υ.Γ: Πέρα από την αστήρικτη και συκοφαντική κατηγορία και προσπάθεια σύνδεσής μας με τη Ναζιστική ιδεολογία ο κ.Ελντίν στην τελευταία του απάντηση προσθέτει μία ακόμη ανυπόστατη και συκοφαντική κατηγορία. Την παραθέτουμε:  «Πολλές φορές μέσα από την σελίδα σας έχετε εκφραστεί εναντίον των Μουσουλμάνων, είτε εσείς οι ίδιοι είτε με άρθρα ξένων που έχουν καλέσει ακόμα και σε επιθέσεις εναντίον των Μουσουλμάνων». Εμείς ουδέποτε έχουμε εκφραστεί εναντίον των Μουσουλμάνων ή πολύ περισσότερο δεν έχουμε καλέσει σε επιθέσεις εναντίον Μουσουλμάνων. Ο κ. Ελντίν δυστυχώς προσπαθεί με συκοφαντίες να μας διαβάλλει και να προκαλέσει τους Μουσουλμάνους εναντίον μας. Εμείς στρεφόμαστε έναντια μόνο στην ολοκληρωτική Ισλαμιστική ιδεολογία και τη Θεοκρατία.Θεωρούμε τους απλούς Μουσουλμάνους θύματα αυτής της ιδεολογίας και έχουμε διατυπώσει πολλές φορές την άποψη ότι οι μετριοπαθείς Μουσουλμάνοι είναι σύμμαχοι της Δύσης στην καταπολέμηση του Ισλαμισμού και του Τζιχαντισμού.

Μακάρι Μπανούτσο να ήταν έτσι, ίσως δίναμε και τα χέρια για μια ουσιαστική συνεργασία έτσι ώστε να ωφελήσεις πραγματικά στο χώρο της ανάλυσης (περί Σαλαφισμού που έχεις μαύρα μεσάνυχτα). Η αρθογραφία σου όμως, τα άρθρα σου που φιλοξενούνται από ακροδεξιούς και Ισλαμοφοβικούς, η εξύψωση ιστοσελίδων τύπου defencenet και Jihad Watch άλλα λένε. Δυστυχώς υπάρχουν πολλά άλλα παρόμοια παραδείγματα. Δες απλά το πρόσφατο άρθρο της Ριμσε που αναδημοσίευσε άρθρο του Denis λέγοντας ότι οι τρομοκράτες, στην ουσία, εμπνευστήκαν από τον Προφήτη για το μακελειό της Γαλλίας.

Όσο ασχολείστε θα σας ξεμπροστιάζουμε….

Στο AhmadEldin.blog θεωρώ ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζεται, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι υιοθετώ τις απόψεις αυτές. Το κάθε σχόλιο εκφράζει τον σχολιαστή και μόνο. Παρακαλώ πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Σχόλια με ύβρεις, ειρωνείες, προκλήσεις, χλευασμούς, θα διαγράφονται αυτόματα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: